Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja byłam u fryzjera tydzień temu i jestem zachwycona koloremJa też za tyd.w piątek idę do fryzjera. Chciałabym ściąć włosy może by im się polepszyło,ale jeszcze się wahamMam nadzieje,że fryzjera mi coś doradzi
I może końcówki zrobię rude
![]()
SuperJa po wizycie. Wiec tak... przytylam od piczatku ciazy tylko 3,5 kg (chociaz wygladam na +10). Dzis mierzyl tylko szyjke i cos tam w stodku sprawdzal. Nie sorawdzal czy serducho bije bo dzidzia kopie, az widać
Wierci sie strasznie, zaczyna bic na chybil trafil dookola siebie, az mi sie dzis raz niedobrze zrobilo :d a to dopiero poczatek intensywniejszych ruchow :d
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
GratulujęHej z dzidzia wszystko oki cala zdrowa, pępowina tez na szczescie 3 naczyniowa czyli sie nie potwierdzilo ze dwu. Wazy 290g i ma lekko zadarty nosek a i potwierdzilo sie bedzie synek. Ale jestem szczesliwa mega mega☺
Gratuluje dobrych wiesci. No dadza nam maluchy popalic zdajsieJa po wizycie. Wiec tak... przytylam od piczatku ciazy tylko 3,5 kg (chociaz wygladam na +10). Dzis mierzyl tylko szyjke i cos tam w stodku sprawdzal. Nie sorawdzal czy serducho bije bo dzidzia kopie, az widać
Wierci sie strasznie, zaczyna bic na chybil trafil dookola siebie, az mi sie dzis raz niedobrze zrobilo :d a to dopiero poczatek intensywniejszych ruchow :d
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dla moich dziewczynek tez nie mam nic kompletnie jeszcze,dziś pierwsze zakupy ciuszkowe z mężem zrobiliśmy i tyle.@mrsMalec o Jeju już masz łóżeczko [emoji7] a ostatnio się zastanawiałam, jak to będzie
. Kiedy zaczniemy składać łóżeczka i dekorowac pokójślicznie to wygląda!!
CZY TYLKO JA NIE MAM KOMPLETNIE NIC DLA DZIECKA??????? [emoji44] ani wózka, łóżeczka, leżaczka, hustawki itd kompletnie nic??? za to zarezerwowalam wózek do 8 sierpnia narazie babeczka jest na wakacjach ale jest boski, mam nadzieję że uda mi się go kupić.
@basiulka9 @M@gda powodzenia na wizytach Basia czekamy na wieści polowkowe
@Ankuś również czekam na wieści ;* powodzenia
@reniuszek o mniam.!!!!!
@iwilleatyou ale pysznosci widzę [emoji7] czy to będzie leczo?
Ja wczoraj w biedronce kupiłam wczoraj to nasze słynne Monte
![]()
Wczoraj po nieprzedpanej nocy wróciłam o 17 godzinie od lekarzy, z synem.... Cały czas nas gdzieś odsyłali a kolejki były masakryczne do ortopedy, a najpierw też się ostalismy po skierowanie w rezultacie zalatwolismy tylko RTG ale na konsultacje powiedział że już za późno że idzie do domu a jutro czyli dziś wyrusza na pielgrzymkę.... I musi nas dziś inny lekarz przyjąć. Ja odpadam po wczorajszym i wygoniłam męża. Ale wiecie co? Za to mialam przespana noc!!!! Poszłam spać po zakończeniu filmu Posejdon czyli coś po 12 i obudziłam się o 8. w sumie się nie dziwię jak poprzedniej nocy w ogóle nie spalam.
Miłego dnia
......:::::::::21t. i 2d::::::::.........
zdrówka Super, ze sprawa z pepowina sie wyjasnilaHej z dzidzia wszystko oki cala zdrowa, pępowina tez na szczescie 3 naczyniowa czyli sie nie potwierdzilo ze dwu. Wazy 290g i ma lekko zadarty nosek a i potwierdzilo sie bedzie synek. Ale jestem szczesliwa mega mega[emoji5]