reklama

Grudniowe mamy 2017

@padiq, @chucherko gratuluję zdrowego Maluszka :*

@iwilleatyou mam taki sam kocyk <3

@Oska305 ja bym powiedziała że stoi w miejscu, wiesz? ;) Taka różnica to nie różnica. Spokojnie coś lekarz napewno wymyśli :*

Jeju już drugi raz się przebudziłam. Pierwsza pobudka o 1 przez gorąc. Teraz 4:30 i kolejna. Tak mi lędźwia zaczęły dawać popalić że ledwo leżę. No i miałam koszmary ze żłobkami że nie trafiliśmy żadnego -.- Echś... Mam doła przez upał :(
Mi na taki ból w biodrach bardzo pomaga poduszka między kolanami lub ten rogal z Biedronki. I staram się nie spać na plecach, bo wtedy jest dużo gorzej.

reklama
Dziś obudziło mnie o 5.50 "mamooo zrób naleśniki z serem"
I o dziwo wstałam i zrobiłam [emoji23]
Wskoczylam teraz znowu do łóżka bo mój A. jeszcze śpi.
Dzisiaj chyba trochę chłodniej. Oby tak zostało do końca dnia.
Miłej soboty [emoji4]

m3sx3e3k25iia4nv.png

@doublemummy o to widzę że nie tylko ja się męczyłam :D Ja teraz na noc śpię pod kocykiem i w samym topie, bo się już rozpuszczałam. Gdyby nie bolące sutki to i ten top bym zrzuciła xD Masakrator normalnie :D

@reniuszek małej kolejki Ci życzę. Żebyś wpadła, oddała co musisz i wyszła :*

@Oska305 ja o spaniu na plecach to jedynie pomarzyć mogę od 3 miesiąca xD Brzuch mnie wtedy ciągnie, wiesz? Rogal też zbytnio nie pomaga. Podejrzewam że to kwestia braku treningów. Pół roku i mięśnie mi puszczają. Do tego jestem z dnia na dzień co raz cięższa. Bardzo szybko teraz tyję. Poprostu mi kadłubek nie wyrabia :( Chyba muszę przywyknąć do tego bólu... Mimo to dziękuję Ci za rady :* Bo są bardzo dobre ;)

Cześć Dziewczyny, ja za to dzisiaj spałam jak bobas :-)
Zjadłam jagodzianke na śniadanie i dobrze mi :-) chociaż moje odżywianie tragiczne jest....

@Eraja A nie możesz ćwiczeń na kręgosłup robić ?

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Dziewczyny, ja za to dzisiaj spałam jak bobas :-)
Zjadłam jagodzianke na śniadanie i dobrze mi :-) chociaż moje odżywianie tragiczne jest....

@Eraja A nie możesz ćwiczeń na kręgosłup robić ?

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam zabronione jakiekolwiek ćwiczenia. Lekarz mnie piorunuje wzrokiem jak co 4 tygodnie się o to samo pytam ^^ Jedyna forma ruchu to spacer :/ Nawet basenu mi zabronił bo między nogami mam jak w muzeum i ma tak zostać aż do grudnia. Coś tam się czasem lekko przeciągnę ale to tyle. Przy tym ile ćwiczyłam wcześniej to ja teraz jestem objadającym się tłuściochem xD Hihihi :)

reklama
Mam zabronione jakiekolwiek ćwiczenia. Lekarz mnie piorunuje wzrokiem jak co 4 tygodnie się o to samo pytam ^^ Jedyna forma ruchu to spacer :/ Nawet basenu mi zabronił bo między nogami mam jak w muzeum i ma tak zostać aż do grudnia. Coś tam się czasem lekko przeciągnę ale to tyle. Przy tym ile ćwiczyłam wcześniej to ja teraz jestem objadającym się tłuściochem xD Hihihi :)
To może chociaż kręcenie biodrami na dużej piłce ;-)

Ja trochę ćwiczę, ale to też niewiele ma, wspólnego z wcześniejszym wysiłkiem [emoji23]

Od stycznia ruszymy :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry