Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O ludzie, jakie cudo!![emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]Mamy nowego czlonka rodziny![]()
![]()
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam to samo i te same leki. Dostałam skierowanie do hematologa. Na skierowaniu było, pilne. Pielęgniarka poszła z moimi wynikami do hematolog, żeby powiedziała jej na kiedy mnie zapisać. Jej zdaniem to są normalne wyniki badań w ciąży i mam nie panikować, także ja się uspokoiłam.Dziewczyny załamka. Zrobiłam morfologię. Biorę Tardyferon i Sorbifer już 3 tyg a hemoglobina z 10,4 spadła mi na 10,3...[emoji22][emoji22]
Ja też się odżywiam fatalnie, aż mam wyrzuty sumienia.Cześć Dziewczyny, ja za to dzisiaj spałam jak bobas :-)
Zjadłam jagodzianke na śniadanie i dobrze mi :-) chociaż moje odżywianie tragiczne jest....
@Eraja A nie możesz ćwiczeń na kręgosłup robić ?
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam to samo,21 tc,mieszkam w Szwecji i ta opieka położnej jest śmieszna dla mnie,nie ma porównania do Polski,niczym się nie stresować i wszystko dla nich normalne w ciąży Eh. Pozdrawiam.Dziekuje dziewczyny za odpowiedzi.
Powiem wam ze bardzo brakuje no kontaktu z ukochanym Dr ale w Anglii nie mam tak mozliwosci z dnia na dzien.Oczywiscie mam tu opieke poloznej ale nie umywa sie do Polskich lekarzy niestety.
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochanego masz MężaWczoraj byliśmy z Roksi u Bissenika. Nie mówiąc mu o naszych ostatnich przeżyciach, powiedział że Roksi ma zerwane więzadło krzyżowe. Zapisaliśmy psiaka do Niego na operację. Ja jestem załamana. Sama operacja będzie kosztowała 3500 zł. A gdzie cała reszta... leki, komejne wizyty, rehabilitacja echhh, ale co zrobić. Chcemy, aby wróciła do pełni sprawności. A dzisiaj dostała w prezencie od męża mamy basen dla psów. Obiecalismy jej, że zrobimy wszystko aby w przyszłym roku w nim szalała. Roksi będzie miała swój basen, Iga swój![]()
Czyli jednak zerwane wiązadło.... kurde.Wczoraj byliśmy z Roksi u Bissenika. Nie mówiąc mu o naszych ostatnich przeżyciach, powiedział że Roksi ma zerwane więzadło krzyżowe. Zapisaliśmy psiaka do Niego na operację. Ja jestem załamana. Sama operacja będzie kosztowała 3500 zł. A gdzie cała reszta... leki, komejne wizyty, rehabilitacja echhh, ale co zrobić. Chcemy, aby wróciła do pełni sprawności. A dzisiaj dostała w prezencie od męża mamy basen dla psów. Obiecalismy jej, że zrobimy wszystko aby w przyszłym roku w nim szalała. Roksi będzie miała swój basen, Iga swój![]()