Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A glukoze musiałas przynieść ze sobą prawda? Bo to akurat pamietam ze w poprzednich ciążąch miałam sobie kupić glukoze i wodę i tam one mi rozbeltaly ta mieszanke. Wypilam, a pozniej 2x, co godz pobranie krwi byloJa skierowania też nie miałamposzlam do luxmedu i zrobilam po prostu
![]()
ja płaciłam 44 zł ale z moczem i z morfologią .Gratulacje udanych wczorajszych wizyt i powodzenia na dzisiejszych !! ;*
@Maglik cudne zdjęcie, super ze wszytko ok
@reniuszek będzie dobrze.! ja tak miałam w drugiej ciąży, chciała wyjść już w 25 tyg potem coś koło 30, a wyszła w 43 tyg
Ile placilyscie za badanie glukozy? Mnie to czeka 20go czyli za kilka dni. Ale będzie rzyganskowezmę cytryne mam nadzieję że jakoś pójdzie. Z żadną ciąża nie miałam problemu więc tym razem też
Mam nadzieję.
[emoji33]
......:::::::::22t. i 2d::::::::.........
Śliczny sama się nad nim zastanawiałam ale przeczytałam, że jakoś na jesień ma być nową kolekcja i stwierdziłam, że poczekam. A jak pokazali jakie wzory będą to już na Pewno muszę czekać [emoji3]
Też niestety te wzory Widziałam :-) więc cierpliwie czekamŚliczny sama się nad nim zastanawiałam ale przeczytałam, że jakoś na jesień ma być nową kolekcja i stwierdziłam, że poczekam. A jak pokazali jakie wzory będą to już na Pewno muszę czekać [emoji3]![]()
![]()
![]()
Myślisz, że na targach we wrześniu będą?Też niestety te wzory Widziałam :-) więc cierpliwie czekam
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Obawiam się, że może nie być jeszcze.... Ja przyznam się szczerze, najczęściej rzeczy z LM kupuje w sklepie bamadoo . Często mają większy wybór i różne promocje. Poza tym mam u nich stały rabat ;-)Myślisz, że na targach we wrześniu będą?
![]()