Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też bym poszła. Trochę przerażające jest to, że ludzie naprawdę wierzą w takie przesądy. Idąc tym tokiem rozumowania to kobieta w ciąży nie powinna robić wielu rzeczy. Ale możesz zrobić tak jak radziły dziewczyny, pójść tylko do kościoła.Dziewczyny witam z rana. I od razu mam nie zbyt optymistyczne pytanie. Jutro jest pogrzeb żony kuzyna o której Wam pisałam. I... Ja chciałam iść, ale i rodzina i mąż mi zabraniają. Podobno kobiety w ciąży na pogrzeby nie powinny chodzić. Jak to jest? Poszłybyście??
Poczekaj, poczekaj ja poszłam na grób babci z córką zanim ją ochrzcilam to dopiero była katastrofa. [emoji6]Ja też bym poszła. Trochę przerażające jest to, że ludzie naprawdę wierzą w takie przesądy. Idąc tym tokiem rozumowania to kobieta w ciąży nie powinna robić wielu rzeczy.
Mam nadzieję, że nie urażę nikogo tym co teraz napiszę, a jeśli tak to z góry przepraszam. Ale jak czasami słyszę w jakie głupoty myślący ludzie wierzą to aż mnie to przeraża i nie mówię tu tylko o przesądach dotyczących ciąży. Jestem zdania, że jeśli ma coś się stać to i tak się stanie.Poczekaj, poczekaj ja poszłam na grób babci z córką zanim ją ochrzcilam to dopiero była katastrofa. [emoji6]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Jezusie ale bym wcisla..... chyba wstapie do piekarni po cos slodkiego w drodze do przedszkolaNo i są ;-)
![]()