gie_er
Fanka BB :)
Ładna jesteś to pewnie pooglądać chciał [emoji23]bo dziecko było tak ułożone ,że kiepsko było widać a tą głowicą dopochwową zawsze lepiej widać
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ładna jesteś to pewnie pooglądać chciał [emoji23]bo dziecko było tak ułożone ,że kiepsko było widać a tą głowicą dopochwową zawsze lepiej widać
może go kręcą puszysteŁadna jesteś to pewnie pooglądać chciał [emoji23]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to się zastanawiam na po porodzie nad jakimś tym centrum modelowania sylwetki, żeby chociaż z 15 kg zgubić. W Bielsku są dwa różne, ale ceny z dupci [emoji16]może go kręcą puszyste![]()
Mnie nie bada na fotelu. Mierzy długość szyjki na usg przez brzuch.
Już jestem po wizycie. Wszystko dobrze. Według usg to 22tyg i 3 dni. Więc nadal trochę większy chłopak.
Ułożenie posladkowe więc mam zalecane więcej uważać na siebie i odpoczywać bo mały może niefortunnie kopnąć i przebić pęcherz plodowy. Ale bez stresu.
Serce 140 na minutę więc super.
Wszystko zdrowe i na swoim miejscu.
Ignaś waży 450g więc już prawie pol kilo [emoji3]
Łożysko na ścianie tylnej. Szyjka na 4cm.
Następne wizyta i usg za 3 tygodnie [emoji4]
![]()
WypełniłamLink do: Ankieta
Dziewczyny właśnie koleżanka położna wysłała mi tą ankietę z prośbą, żebym wypełniła. Jakbyście mogły również, to byłaby duża pomoc
![]()
Jenyyy ale u nas dzise duchota. Leżę plackiem i nie mam na nic siły. Jeśli chodzi o spanie to każdej nocy pobudka okolo 1-2 i nie mogę zasnąć. Masakra. A w dzień kiedy trzeba być aktywnym to bym chętnie spała.
Dziś jeszcze o 18 mamy imprezę u teściów, ma być masa ludzi a mi się taaaak nie chce tam jechaćPochwalę się dziełem synka
Laurkę dla nich zrobił. Nawet kilka dni temu zerwał kwiatek i zasuszyl płatki bo wymyślił że tak będzie ładnie
kochany. Napracowal się, a podejrzewam że oni nawet tego nie docenią. Eee, najwazniejsze że jest z siebie dumny. Wychwalilismy Go z mężem ile się dało
![]()

Ja też mam pośladkowe, ale nikt mi nie mówił, że coś może przebić. Fakt, że jej ruchy są bolesne, bo kopytkami wali po wrażliwej strefie ;-)Pierwszy raz słyszę żeby dziecko mogło kopnięciem przebić pęcherz płodowy. A ułożenie płodu to się może jeszcze wiele razy zmienić do czasu porodu.
Na kiedy masz termin porodu?
Termin mam na 22.12Pierwszy raz słyszę żeby dziecko mogło kopnięciem przebić pęcherz płodowy. A ułożenie płodu to się może jeszcze wiele razy zmienić do czasu porodu.
Na kiedy masz termin porodu?