pieszczoszka1988
Jestem mamusią
widziałam już je na fb <3 cudne sa@Eraja, @pieszczoszka1988 (i inne kroliczary) paczajcie Zobacz załącznik 819302Zobacz załącznik 819301
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
widziałam już je na fb <3 cudne sa@Eraja, @pieszczoszka1988 (i inne kroliczary) paczajcie Zobacz załącznik 819302Zobacz załącznik 819301
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
tak są dla dorosłychmoże dla dorosłych też sąW każdym razie Nadii zamówiłam te czarne
![]()
świetne ! mi się te spodobały Link do: BUCIKI Z KOKARDKAMI NA SUWAK
Też na nie patrzyłam, ale jak młoda zobaczyła brokat to koniec [emoji6]świetne ! mi się te spodobały Link do: BUCIKI Z KOKARDKAMI NA SUWAK
Moim zdaniem śmiało możesz w niej iśćDziewczyny dzisiaj byłam u siostry i przywiozłam od niej sukienkę i jest na mnie dobra-taka typu trapez.Tylko kolor jest czarny i nie wiem czy pasuje w niej iść na chrzciny.Wrzucam fotęZobacz załącznik 819324
Mala czarna jak dla mnie pasuje na kazda okazjeDziewczyny dzisiaj byłam u siostry i przywiozłam od niej sukienkę i jest na mnie dobra-taka typu trapez.Tylko kolor jest czarny i nie wiem czy pasuje w niej iść na chrzciny.Wrzucam fotęZobacz załącznik 819324
moim zdaniem pasujeDziewczyny dzisiaj byłam u siostry i przywiozłam od niej sukienkę i jest na mnie dobra-taka typu trapez.Tylko kolor jest czarny i nie wiem czy pasuje w niej iść na chrzciny.Wrzucam fotęZobacz załącznik 819324