reklama

Grudniowe mamy 2017

Cześć dziewczyny!

Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień przyniesie same dobre wieści.
U mnie od dwóch dni pochmurno i trochę pada. Jestem bardzo zadowolona z tego ochłodzenia. Wczoraj poszliśmy na spacer. Oczywiście dopadła mnie zadyszka ,to jest jakaś masakra. Czuję się jak stara babcia.
Znalazłam zestaw ubranek 56-62 za 2 opakowania chusteczek. Popołudniu jedziemy odebrać.
Dzisiaj moje dzieci wracają z wakacji z tatą , nie mogę się już doczekać.

reklama
@bea25ta nie wiem czy te bąbelki mają coś wspólnego plus mój magnez który stosuje od jakiegoś czasu ale nawet zasnalam wczoraj szybko ;)

Ale na krzywa nie zdążyłam @Eraja ;p jutro pójdę. Zresztą zjadłam już dwa naleśniki ;) dzieci jesCze spia, a spia mj gdzieś tak do 9.30 ;) na spokojnie kawę wypije. A jutro z nastawieniem pójdę spać i wstanę na krzywa. ;)

@chucherko udanego USG ;)

@Oska305 ja miewam nieraz zgagi i np. Mi po mleku czy sercach czasem właśnie pojawia się zgaga więc u nas mleko na zgage odpada, pomagają tabletki nieraz, rennie.

Hejo. Ja dzisiaj sie krecilam cala noc. Położyłam sie po 2 a wstalam po 3 . Nos caly zawalony. Mala sie rozpycha . Jak tu spac. Ja jutro mam krzywa, ktg i wizyte z usg wiec kilka godzin u lekarza spedze

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz tez bym chciała ktg :) lubię sluszec serduszko

p19uflw1nv024jhl.png
U nas robia ktg od 21 tygodnia co wizyte do porodu :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

DZien dobry, ja dziś nic przespałam super, ale za to obudziłam się z drapaniem w gardle. Idę plikach woda utleniona. Miłego dnia dla wszystkich.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@eklerkaa i jak pomogło coś to bombelkowanie nóg? Pocieszę Cię że mi RLS sam przeszedł jak do diety dorzuciłam Asmag i dużo pomidorów - choć nie wiem czy przeszło od samo sie czy to pomogło. Koleżanka miała do samej ciąży i przewalona sprawa . Współczuję.
Tak z ciekawości, ostatnio gadalam ze, znajomym doktorem farmacji który śmiał się ze m.in zakwaszenie i rls to choroby wymyślone przez koncerny farmaceutyczne :-) bo tak jak przy rls można magnez 500% drożej sprzedać, a ludzie kupią

Eklerka tak myślę, że może powinnaś brać tabletki na krążenie tak jak Jana tego mojego żylaka . Ja czuje poprawę

reklama
Tak z ciekawości, ostatnio gadalam ze, znajomym doktorem farmacji który śmiał się ze m.in zakwaszenie i rls to choroby wymyślone przez koncerny farmaceutyczne :-) bo tak jak przy rls można magnez 500% drożej sprzedać, a ludzie kupią

Eklerka tak myślę, że może powinnaś brać tabletki na krążenie tak jak Jana tego mojego żylaka . Ja czuje poprawę
Ooo właśnie ja też tak uważam, są takie tabletki dla kobiet w ciąży? To na receptę czy bez? Zapytam lekarza w czwartek mam wizytę. Dziękuję ;*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry