Rossiczka
Moderatorka
Ja mam bez recepty, cyklo3forte. Biorę jedną rano i jedną na wieczór.Ooo właśnie ja też tak uważam, są takie tabletki dla kobiet w ciąży? To na receptę czy bez? Zapytam lekarza w czwartek mam wizytę. Dziękuję ;*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam bez recepty, cyklo3forte. Biorę jedną rano i jedną na wieczór.Ooo właśnie ja też tak uważam, są takie tabletki dla kobiet w ciąży? To na receptę czy bez? Zapytam lekarza w czwartek mam wizytę. Dziękuję ;*
O ja super dzięki rossiczka być możesz ratujesz Mi życieJa mam bez recepty, cyklo3forte. Biorę jedną rano i jedną na wieczór.
Nie ma za co, chociaż nazwę jak zawsze przekrecilam i jest cyclo3fort ;-)O ja super dzięki rossiczka być możesz ratujesz Mi życiekupie dziś
Trzymać będę mocno kciukiMy na usg i to 3d idziemy na 17:45 więc dam znać co i jak wieczorem![]()
powodzeniaMy na usg i to 3d idziemy na 17:45 więc dam znać co i jak wieczorem![]()
Hej dziewczyny, mam małe pytanie i prośbę zarazem. Od soboty mam pod pacha powiększone wezly chłonne i wyszła mi taka mała czerwona kulka. Teraz boli już trochę mniej, ale nadal jest. Nie wiem czy powinnam z tym iść do lekarza? Czy znacie jakieś sposoby aby to zalagodzic?