Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam ze sklepu zielarskiego. Jest też w ekologicznych. Najlepsza jest taka sypana, nie w torebkach[emoji4]Dziewczyny jestem ze styczniowych mam sorki że się wtrącam ale skąd macie tę pokrzywę do picia? Można kupić w aptece? Tez mi żelazo siada
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Daj spokój, ja dzisiaj trochę zostawiłam w rossmanie. Zapas mam chyba na rok ;-)![]()
Dobra promka
![]()
Wszędzie, bo WIBOR ma iść w górę. Czyli wzrasta Ci oprocentowanie kredytu. Teraz jest poniżej 2% A prognozy głoszą że nawet do 6% ma wzrosnąćNie wiem czy widziałyście, ale wg aplikacji Rossmanna ta ich promocja - 49% łapie się też na balsamy dla ciężarnych [emoji6]. Ja uwielbiam balsam Palmersa i muszę sobie jeszcze dokupić skoro wyjdzie za 16 zł [emoji6].
@Rossiczka Wasz bank Wam zapowiedział podwyżkę oprocentowania czy to jakoś ogólnie wszędzie podskoczy (a ja jak zwykle nie ogarniam takich newsów [emoji6])?
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Na KraśnickichA gdzie bedziesz rodzic? Ja jesli dotrwam do 36 tyg to Świdnik. Jeśli jednak wcześniej to Jaczewskiego lub Staszica z naciskiem na ten drugi. Muszę się kiedys przejechać i popytać co w którym muszę mieć ze sobą.
A co tam jeszcze można kupić? Bo ja słabo ogarnięta jestem i nie wiem że coś takiego istnieje [emoji6]ja wszystkie te rzeczy do porodu kupuje w tej hurtowni na damrotamają duży wybór i tanio