Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja jeszcze w niemczech nie widzialam nigdzie surowych burakow a co dopiero soku heheGieer tak z mezem juz lepiejklocimy sie owszem ale tak standardowo heh
Iwilleatyou dobrze ze cukier dobry a co do zelaza to polecam sok z kiszonych burakow^^
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ej to nie rob tak jak jaJa mam tyle rzeczy do zrobienia, a tak mi się nie chce ;-) ale ze mnie leniuszek
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam jedną przyjaciółkę, i dwóch przyjaciół. Mimo, że rozjezdzamy się po świecie, to zawsze mogę na nich liczyć. Byli ze mną, ale też z moja rodzina we wszystkich najtrudniejszych momentach, ale też w tych szczęśliwych.Jeżeli chodzi o przyjaźń to ja lepiej realizuję się w przyjaźni z facetami. Z dziewczyn mam jedną, myślę że taką na zawsze bo jestem chrzestną jej syna, a Ona będzie Poli i niby jeszcze jedna ale to kiedyś na prywatnym. Za to chłopak z którym się przyjaźnię to inna historia, jakoś nam po drodze ze sobą, jako jedyny przyjechał do mnie po poronieniu. I tutaj @Ankuś sytuacja podobna 3 tyg po moim poronieniu dostałam od niego SMS o treści " zabiło mi tatę", jak już się dowiedziałam co się stało, to mimo tego, że jesteśmy przyjaciółmi zapytałam kiedy jest pogrzeb i szanując jego prywatność zapytałam czy mogę przyjść. Odpisał, że tak, ale nie wymaga tego ode mnie. Pojechałam siadłam sobie z samego tyłu, więc gdyby nie fakt, że napisałam mu, że jego tata miał na prawdę piękne porzegnanie to nawet nie wiedziałby o mojej obecności, powiedziałam, mu, że jeżeli będzie potrzebował porozmawiać to jestem i czekałam aż sam będzie gotowy na spotkanie. Myślę, że podejście Twojej przyjaciółki, która na Waszej tragedii chciała zgrywać bohaterkę i pocieszycielkę jest słabe, powinna uszanować, że śmierć babci zwłaszcza w momencie kiedy jesteś w ciąży było dla Was okropnym przeżyciem i mieliście prawo smutek i strach przeżywać we własnym rodzinnym gronie.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom