Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mariti miejmy nadzieję że to nic złego, w ciazy często jest mokro i duża ilość fizjologicznej wydzieliny, ale dobrze ze pojechałaś sprawdzić.
Ja mam wizyte o 11 więc jeszcze sporo czasu.
Ja dziś miałam nockę z serii tych trudniejszych- ganianie do łazienki, budzenie się co 1-2 godziny no i ciekawe sny... Śnił mi się mój poród, tylko to nie mogło wyglądać normalnie zaczęłam rodzić w środku nocy, w jakimś obcym domu, całkowicie sama i to przez gardło (?!). W pewnym momencie stwierdziłam że coś jest nie tak, więc pojechałam na SOR, gdzie dowiedziałam się że to całkowicie normalne, choć zdarza się niezwykle rzadko. Podłączyli mi całą aparaturę do EKG zamiast na brzuchu, to w okolicy obojczyka i zaczęła się akcja. Wtedy się obudziłam, sama nie dowierzając jak głupie sny można mieć.
Tak - pogoda okropna a ja akurat mam troche zalatwien i z domu musze wyjsc..
W weekend postawilismy komode z przewijakiem z Ikea i zaczynam juz porzadki. Dostalam od szwagierki mojej swiadkowej wyprawke dla Malej prawie do roku!! Teraz segreguje i powoli piore - beda czekaly spokojnie w komodzie