Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przecież nie trzeba robić zakupów specjalnych bluzek ciążowych, wystarczy przecież, że kupisz zwykłe, takie jakie Ci sie podobają tyle, że w większym rozmiarzea podpowiedzcie mi gdzie można kupić bluzki ciążowe, o h&m i c&a wiem. najlepiej nie przez neta?
Ja kilka rzeczy w kauflandzie kupilam jak akurat byla.wrzutka. za 30zl to byl dobry zakupa podpowiedzcie mi gdzie można kupić bluzki ciążowe, o h&m i c&a wiem. najlepiej nie przez neta?
Żałuję bardzoDziewczyny w takim razie przenosimy krakowskie spotkanie na inny termin, bo wczoraj większość odpisała że nie da rady.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja dużo kupuję na Allego. Ewentualnie zwykle bluzki większe rozmiarem. Od jakiegoś czasu chodzę w T-shirtach męża i tak mi w nich wygodnie, że do grudnia z nich nie zrezygnuje xDa podpowiedzcie mi gdzie można kupić bluzki ciążowe, o h&m i c&a wiem. najlepiej nie przez neta?
A co do bluzek to ja kupuję w normalnych sklepach i tak jak dziewczyny piszą tylko że większe albo tuniczki mama podpowiedzcie mi gdzie można kupić bluzki ciążowe, o h&m i c&a wiem. najlepiej nie przez neta?