Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzień dobry z rana
@kodap tak, jak mówią dziewczyny - najważniejsze, że teraz będziesz miała dobra opiekę lekarska. Trzymaj się!
@M@gda możesz wrzucić zdjęcie (o ile już nie wrzuciłaś, nie przeglądałam jeszcze innych wątków). W moim szpitalu są teraz super warunki, więc o to jestem spokojna. Umowę z położna? W sensie, że będzie z Tobą przy porodzie?
To trzymamy kciuki za szyjkę.Ja dziś idę na kontrolę usg szyjki, zobaczyć czy się nie skraca bo ostatnio brzuch był twardy. A wylądowała na antybiotyku monural po słabych wynikach moczu. Na dodatek mój mąż chory więc mam nadzieję że nic nie złapie od niego po antybiotyku
tak taki w 1 saszetce na noc, zobaczymy czy pomoże mam nadziejęTo trzymamy kciuki za szyjkę.
A dostałaś Monural taki w saszetce w proszku do wypicia jednorazowo na noc? Ja też taki dostałam miesiąc temu, to nie jest antybiotyk i super pomógł. Zrobiłam badania moczu po tygodniu i jak ręką odjął, mocz ok, więc u Ciebie na pewno też tak będzie
@kodap trzymamy mocno kciuki za Ciebie i daj koniecznie znać.
@Millo też trzymamy kciuki, na pewno będzie dobrze
@M@gda no ładna ta salka na prawdę i super że jest wanna. Ale nie ma łóżka?... Gdzie jest tak ładnie?
Powodzenia na wizytach!
Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
Cześć. Melduję, że po wizycie ok. Mały waży juz ponad 900gram więc mimo małego brzucha (według mojej lekarki) dzidzius rośie prawidłowo. Ja mam 178cm wzrostu więc ma sięgdzie schować maluszek[emoji4] Szyjka 3,9. Wyniki krzywej sprawdziła i dobre. Powiedziała tylko, ze brzuch się trochę stawia więc muszę tego pilnować. Moja waga narazie 3,5 kg na plusie ale od kilku dni mam mega apetyt więc pewnie szybko się zmieni. No i za tydzien powtorzę sobie badanie moczu bo wyniki na pograniczu normy. A jak reszta wizytujących? Trzymam kciuki i życzę miłego dnia wszystkim[emoji4]