padiq
Fanka BB :)
Jestem juz przyjęta na patologię pobrali mi krew do badań leze pod KTG na razie nic nie mówią.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki za informacje. Trzymam mocno kciuki. Dawaj znać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem juz przyjęta na patologię pobrali mi krew do badań leze pod KTG na razie nic nie mówią.
Na allegro zamawialas? Możesz podesłać linka?:-)
Ja chciałabym znaleźć jakąś opcję zamówienia kokonu, poduszki do karmienia, pościeli do łóżeczka i końca do wózka w jednej gamie kolorystycznej :-)
Może macie kogoś już sprawdzonego? :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale Ty masz juz prawie wszystko [emoji3] ja mam tylko ciuszki,ktore dostalam od bratowej, rożki i taką dmuchaną podkłdkę na przewijak. A wozek to myślę, ze moze pod sam koniec albo po porodzie kupimy.
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez mam jakiś spadek energii. Najchętniej bym spala. Moze to i dobrze bo jak sie ostatnio zmobilizować i dałam czadu to mialam twardy i obolaly brzuch. Przed porodem jeszcze wrócą siły ☺. A teraz jak potrzebujesz odpoczynku to odpoczywaj. Masz usprawiedliwienieI ja się z Wami witam w ten słoneczny dzionek
Wszystkim babeczką dziś wizytującym życzę cudaśnego dnia jak i reszcie
@kodap daj znać jak będziesz już coś wiedziała
@Millo życzę aby bez antybiotyku się skończyło
Ja się zastanawiam czy nie powtórzyć sobie krzywej cukrowej w przyszłym tygodniu (jak już będę całkowicie zdrowa) bo robiąc ją w zeszłym tygodniu byłam mocno przeziębiona a czytałam ze nawet najmniejsza infekcja może zmienić wyniki - co o tym myślicie?
Jakoś nie umiem się zabrać do kompletowanie wszystkiego dla niuni i da siebie, mam tylko ciuszki, kosz mojżesza, wózek, nosidełko, pampersy, chusteczki nawilżone, pościel a dla siebie dwie piżamy do szpitala i nic więcej i nie mam pojęcia kiedy się za to zabiorę. Ostatnio mam tak strasznego lenia, że nic mi się nie chce, tylko bym leżała i leżała![]()
A ile zapłaciłas za poszczególne rzeczy?Na instagramie: kocyki_dla_najdrozszych
Tam kupowałam. Pokazała mi tez dostępne materiały. Wszystko załatwiałam przez wiadomość prywatna.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak tam wiesz już coś?Jestem juz przyjęta na patologię pobrali mi krew do badań leze pod KTG na razie nic nie mówią.
A ile zapłaciłas za poszczególne rzeczy?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
O to niezle ceny. Muszę do niej napisać. Ja dzisiaj dostałam od kuzynki dwa kombinezony więc już przynajmniej to z głowy. Zaraz wrzucę zdjęciaKokon 110, kocyk 65, poduszka 20, wysyłka 15
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom