Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jem mama dha plus.Jakie jesz witaminy? Moja siostra jadła femibion i w trzecim trymestrze pani doktor powiedziała jej że ta kapsułkę z kwasem dha ma jeść codziennie ale ta różowa tabletkę z Wit. Co drugi dzień bo dzidza za szybko rosła...i potem jadla co drugi dzień i dzidzia zwolnił troszke ale wszystkie parametry w normie do końca ciąży.
Super. Dobrze za zadnych anty nie trzeba.Misianka a jak to sie czuje te skurcze?chodzi o twardnienie brzucha tak?
Posiew moczu czysty!!!!uuff!!!
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Te hormony sa masakryczne ja to ciagle coś i tylko sie powstrzymuje od płaczu,bo jak już zacznę to koniec,nie mogę przestac.Nie martw się waga dzidzi,ważne żeby była zdrowa i silnaDziewczyny mam slaby wieczor...
Wlasnie mi hormony odwalily... Poryczalam sie i posprzeczalam z mezem bo kot nie wrocilwczoraj na noc i dzis tez sie jeszcze nie pojawil i maz podsmiewal sie ze mnie ze sie martwie...
No i tak do dupy sie czuje uryczana, martwiaca sie waga dzidzi i niewracajacym kotem...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny czym ratować się przed przeziębienie? Herbata z malinami albo cytryna i miodem, mleko z masłem i miodem i coś jeszcze?
Dziewczyny mam slaby wieczor...
Wlasnie mi hormony odwalily... Poryczalam sie i posprzeczalam z mezem bo kot nie wrocilwczoraj na noc i dzis tez sie jeszcze nie pojawil i maz podsmiewal sie ze mnie ze sie martwie...
No i tak do dupy sie czuje uryczana, martwiaca sie waga dzidzi i niewracajacym kotem...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
NIe wiem Millo. Może hormony?? Może dlatego, że chciałam naturalnie rodzić i raczej się nie uda? Może jednak przerosły mnie niektóre rzeczy i skumulowały się a, i waga, i kot, są tylko kropkami nad i i musiałąm się wypłakać. Nie wiem. Jakoś niespokojna jestem od wczorajszego badania. CC oznacza, że poród będzie szybciej, a my się chyba z remontem nie wyrobimy. Takie tam głupoty.Magda czemu Ty sie tak ta waga przejmujesz? Lepiej miec duze,silne dziecko niz takie 2 kg na przykład..Ciesz sie ze fajnie rosnie i dobrze sie rozwija:*
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny czym ratować się przed przeziębienie? Herbata z malinami albo cytryna i miodem, mleko z masłem i miodem i coś jeszcze?