Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na pewno będzie. !!!!!!! Miłego dnia [emoji3]Bo zaczełam się martwić o wszystko. O wszystko czyli o dzidzię. Jakoś zle się czułam i stąd chyba moje płaczki. Do tego mąż pierwszy dzień w pracy po zwolnieniu i ta samotność chyba dała mi w kość. Mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepszy dzień [emoji6]
Udanego dnia wszystkim.
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Narazie nic takiego lekarz nie powiedział , kontrola za dwa tyg. Oczywiście zabiepokoilo bo że mały za mało rosnie. Przez 2 tyg tylko 150g . Tłumaczył że może być błąd pomiaru bo mały był źle ułożony i że zobaczymy za 2 tyg.To ulzylo mi ze nie tylko ja tak mam
Izabela a duzo nabialu spozywalas do teraz?nie wiem czy rada z tym zebys teraz duzo tego przyjmowala jest dobra.Na pewno ta wit k2mk7(musi byc dokladnie taka.Nie wiem czy w aptece kupisz ale w necie tak chocby na ukryteterapie.pl) bo w skrocie chodzi o to ze jak pijesz np mleko to ono ma duzo fosforu i zeby go strawic potrzebny jest wapn ktory jest wyciagany chocy z kosci(stad tyle osob na starosc ma osteoporoze) no i w ogole jak masz niedobor tej wit to przyjmowany wapn zamiast trafiac do kosci to odklada sie w organizmie gdzies stad wlasnie moze Ci akurat na lozysko poszlo.Lekarz Ci cos mowil co masz robic?czy to powazne bardzo? Czy dotrzymasz na lajcie do porodu?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom