Ja godzinę po skończeniuDziewczynki cukrzycowe a wy ten cukier miezycie godzine po skończeniu posilku czy godzine po rozpoczeciu? Bo ja już zgłupiałam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja godzinę po skończeniuDziewczynki cukrzycowe a wy ten cukier miezycie godzine po skończeniu posilku czy godzine po rozpoczeciu? Bo ja już zgłupiałam
Dziewczynki cukrzycowe a wy ten cukier miezycie godzine po skończeniu posilku czy godzine po rozpoczeciu? Bo ja już zgłupiałam
Aha, u mnie mówili odwrotnie więc znów zamieszanieGodzinę od rozpoczęcia posiłku. Mnie na to bardzo uczulala diabetolog.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi tez zawsze mówili ze po zakończeniu ale posiłek nie powinien trwać dluzej niż 15 minutAha, u mnie mówili odwrotnie więc znów zamieszanie
Rozpisz jak to nie problemJeśli ktoś chce to ja mogę rozpisać taka dietę na kilka dni.
Ja bym chetnie przygarnela bo poki co to ja jak dziecko we mgleJeśli ktoś chce to ja mogę rozpisać taka dietę na kilka dni.