Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny a jakie kupujecie kosmetyki dla swych pociech??
nivea , hipp czy np te rosmanoskie (bo też słyszałam że są dobre) a może jeszcze jakieś inne ?
dziewczyny a jakie kupujecie kosmetyki dla swych pociech??
nivea , hipp czy np te rosmanoskie (bo też słyszałam że są dobre) a może jeszcze jakieś inne ?
Podzielisz się jakie to? Nie mam jeszcze właśnie termometruA jakie termometry polecacie. Mam dwa na oku takie "strzelane" i nie wiem jaki wybrać. Opinie podobne i cenowo tez.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A wy te cukry to co do minuty mierzycie czy tak mniej wiecej?

Ja mam kosmetyki z Babydream, czyli te z Rossmana. Niebieska linia. Mamaginekolog i sroka bardzo polecają skład.![]()
Podzielisz się jakie to? Nie mam jeszcze właśnie termometru![]()
Dziewczyny... zalamujecie mnie z ta waga. Ja przed ciąża ważyłam niecałe 59 kilo. Na ostatnim wazeniu miałam już prawie 70... niby w normie, ale jak wy tu piszecie o +4kg to idzie oszaleć![]()
Płucz gardło woda z solą. Mnie przy przeziębieniu bardzo pomogło. Ból gardła trwał jeden dzień.No ja kupiłam hippa i dokupie cos z babydrema rossmanowskiego bo maja dobre składy jak bedzie ok i malemu nic nie bedzie to nie bede kombinowała z jakimis emoliantami.
Cos mnie gardlo zaczyna bolec i nie wiem co by można przy tej cholernej cukrzycy na to wziasc.