reklama

Grudniowe mamy 2017

Cześć dziewczyny.
Dziś o dziwo dobrze spałam w nocy.
Przyszła mi paczka z Gemini także wyprawka poszerzyła się o apteczne rzeczy.
Jeśli chodzi o termometr to polecam geratherm, miałam kilka bezdotykowych, ale tylko ten jest w miarę dokładny i nie pokazuje głupot.
Materac mam havea lateksowy z antyalergicznym pokrowcem. Do tego planuje kupić ochraniacz i oczywiście prześcieradła. Pościeli na razie nie kupuje, bo na początku chce używać spiworka.
Jutro mam ochotę wybrać się do Ikei pooglądać na żywo komodę z przewijakiem, która upatrzyłam w necie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
No wlasnie ziaja mi pasuje, bo i zapach fajny i niedroga, Franek ma ladna skore po niej. Ja sama uzywam kosmetykow ziaji. Tylko wlasnie czytalam, ze sklad ziajki nie jest najlepszy. No i te kosmetyki nie sa od urodzenia tylko od 3 miesiąca wiec na poczatek i tak nie ma sensu kupowac.
Ja tez od początku ciazy przybralam 3kg, tylko w moim wypadku to bardzo dobrze, bo ja zaczynalam z duza iloscia nadprogramowych kilogramów:). Na diecie cukrzycowej przewaznie zawsze na poczatku traci sie wage, bo jednak wiele rzeczy redukuje sie z dotychczasowegu menu i pilnuje sie godzin jedzenia:).

No właśnie niektóre są od pierwszego dnia życia i te je lubię dlatego się zastanawiam

Ja też lubię kosmetyki z Ziaji, mają fajna cenę i przy córce używam tylko nie pamiętam od kiedy zaczęłam. Teraz wygrałam zestaw kosmetyków z Biodermy więc na początku będą. Dostałam też małe próbki i są bardzo fajne, bo testuje je na sobie.

ckaiw1d3bdymfe22.png

Cześć dziewczyny,
Czytam Was cały czas ale jakoś się nie udzielam... u nas wszystko ok. zaczęły się problemy ze spaniem w nocy. potrafię się budzić 6 razy w nocy ... ogólnie odczuwam zmęczenie. w tym tygodniu zaczynamy 30tc mała szaleje coraz bardziej czasami to aż zaboli ale daje rade hihihi.

Miłego tygodnia Wam życzę i uważajcie na siebie bo łatwo o przeziębienie teraz.

A ja wczoraj zaczęłam 34tydzień :O torba już prawie spakowana. Mąż śmieje się, że jest już w niej nawet woda i biszkopty :) jeszcze muszę zapakować ubrania dla Malej, kocyk i rożek. Ale to myślę, że może w oddzielnej torbie.

reklama
Rany ale ty juz masz blisko ja juro dopiero 30 tydzien zaczynam juz bym grudzien chciala...
Nooo, mój termin z usg to 26.11, także faktycznie została już ostatnia prosta :) nie mogę się doczekać aż Mała będzie z nami na świecie. :)
Nie mogę przebywać z ludźmi którzy ciągle narzekają. Chyba nic mnie bardziej nie denerwuje. Nigdy nie miałam prostego życia, a mimo to zawsze szukam we wszystkich pozytywów. Ja rozumiem, że mając dwójkę małych dzieci można być zmęczonym i zdenerwowanym, naprawdę to rozumiem, ale te teksty "oooooj, skończy się niedługo ten entuzjazm", "zobaczysz jak to jest", "zobaczymy co będziesz mówiła po porodzie" naprawdę mega, mega, MEGA mnie wkurzają i nie chce mi się nawet przebywać w towarzystwie takich osób...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry