Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hmm. To ja nie mialam jeszcze takich atrakcji. Od dziś 31tc, w przyszłym tyg mam wizytę i chyba zapytam kiedy u mnie będzie KTG.Tak. Mam już od 18 tc, a od 30 tc bardziej dokładne i dłuższe robią.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O! Jest kilka dziewczyn z TrójmiastaW brzuszku chłopiec, ma być Antek...chociaz co chwilę mój M z córka wymyślają inne imionaAle myślę że Antek zostanie...
No i jestem z Gdańska.
ja myślę o zaspieDziewczyny, u mnie ze spaniem tez dzisiaj tragedia, z lozka bym nie wychodzila. Na zlosc Franek zasnal po lekarzu w wozku, wiec nie bylo szans na drzemke z synem w domu. Po poludniu tak mi pekala glowa, ze niestety wzielam apap, a teraz leze ledwo zywa i czekam na meza az wroci i przejmie mlodego. Zapisalam sie na sobote do fryzjera, moze bede wygladac jak czlowiek.
Witam nowe dziewczyny.
Gdańszczanki gdzie planujecie rodzic? Ja jesli bedzie miejsce dla mnie to Kliniczna, tam rodzilam Franka i chyba czuje sie najpewniej.
Witam wszystkie nowe mamuśki [emoji3] mnie dzisiaj też jakoś głowa boli i ogólnie jestem nie do życia [emoji21] jutro muszę wybrać się na zakupy bo mąż w sobotę ma urodziny a jeszcze prezentu brak. Jakoś w tym roku brak mi weny na prezent...
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hmm. To ja nie mialam jeszcze takich atrakcji. Od dziś 31tc, w przyszłym tyg mam wizytę i chyba zapytam kiedy u mnie będzie KTG.
A masz jekieś wskazania do tego?? Cos niepokoilo lekarza??