M@gda
Moderatorka
Gdzieś bardziej z okolic Piaseczna, Legionowa czy Sulejówka??Mamy juz 29 tygodni ☺ To moja pierwsza ciąża dlatego tak was tu podczytuje, wyprawka w 90 % zrobiona ☺ Jestem z okolic Warszawy ☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Gdzieś bardziej z okolic Piaseczna, Legionowa czy Sulejówka??Mamy juz 29 tygodni ☺ To moja pierwsza ciąża dlatego tak was tu podczytuje, wyprawka w 90 % zrobiona ☺ Jestem z okolic Warszawy ☺
U mnie było dziś pięęęęknie udało mi się umówić ze znajomą na długi spacer - to znaczy na długi dla ciężarnej i kobiety z półrocznym dzieckiem. Co jakiś czas odpoczynek i karmienie. No ale pochodziłyśmy.hej mamuśki,
pogoda dopisuje, mam nadzieję, że macie więcej energii pomimo większego zmęczenia. Dziś nawet pospacerowałam z psem, bo tak tylko było szybkie siku i do domu.
@Izabel95 witaj w naszym gronie.
Podbijam pytanie, też jestem ciekawa dlaczego sterydy?? czy lekarz przewiduje wcześniejszy poród??A dlaczego już podadzą te sterydy na płuca?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
A pani doktor mówiła, czy cc czy siłami natury i jeśli cc to ile wcześniej ??Hej dziewczyny. my cały dzien zabiegany,lekarze,zakupy,pozniej w odwiedzinach byliśmy i standardowo pizza jak jedziemy do lekarza w tamte rejony
Ja po wizycie zadowolona,fajna pani ginekolog i już będę wiedziała gdzie iść jak coś, dzidzie ładnie rosną,serduszka biją,z łożyskami w porządku a szyjka 32mm. Ogólnie to jest mi ciężko i te bóle na dole sie pojawiły,ale jest w porządku wiec to wszystko się przygotowuje do porodu. Trochę spokojniejsza,ale z przygotowaniami to dalej w lesie a to już będzie 32 tydz zaraz i tak samo mi zleciało szybko ta cała ciąża a jeszcze tyle do przygotowania. Oby maluszki jak najdłużej siedziały w brzuszku. Miłego wieczoru![]()

Ja z Polski, łódzkie. To będziemy w kontakcie, mam nadzieję że ten ból miednicy i bioder mi trochę zelżeje... Gin powiedziała że będzie lepiej lub gorzej - takie pocieszenie... [emoji20]Ja bede musiala sie z projektantka spotkac. Nie wiem jeszcze o ktorej, ale wolalabym jak najwcześniej, to od ok 12 powinnam byc w Wawie.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom