Hej my po badaniach serducho generalnie zdrowe jedna przegroda ociupinke szersza ale powinno sie wyrównać zreszta nie chciał mały współpracować i nie jest zbyt dokładny ten wymiar przegrody. Wazy 1600g kawal slodziaka przytulal sie do pepowiny i chyba bedzie podobny do tatusia☺. Przy okazji wszystkie przeplywy mi sprawdzili i łożysko i wszystko oki
reklama
Basiulka9 extra wieści [emoji846]a gdzie robiłaś to echo w Krakowie?
Bea25ta ja miałam takie usg w 29 tygodniu, przeplywy sprawdza się żeby ocenić wydolność łożyska i można to robić także później.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Bea25ta ja miałam takie usg w 29 tygodniu, przeplywy sprawdza się żeby ocenić wydolność łożyska i można to robić także później.
padiq
Fanka BB :)
Super basiula.
Wlasnie dziewczyny mialyscie usg 3trymestru ?? Sprawdzanie przeplywow itp?musze w czwartek pogadac z ginem nr 2.
Ja się będę dopiero umawiać na to usg.
Tak w krakowie w ujastkuBasiulka9 extra wieści [emoji846]a gdzie robiłaś to echo w Krakowie?
M@gda
Moderatorka
1500 zl.Ile kosztuje wynajęcie położnej w Piasecznie ?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Widzę że mamy ten sam problem w nocy nie możnemu spać a w dzień tak ale to za niedługo się zmieni jak maleństwa się pojawia czujnik się włączyA ja się najadłam i spać nie mogępowodzenia na jutrzejszych wizytach,bo ja będę spała pewnie do południa jutro
miłej nocki