reklama

Grudniowe mamy 2017

Hej:) dawno mnie nie było ale staram się na bieżąco czytać was;) gratuluję wszystkim udanych wizyt i rosnących maluszków. U mnie troche się działo. Córka w szpitalu na nerki leżała i takie zawirowania u nas były Ale z małym narazie wszystko dobrze rosnie sobie zdrowo już prawie 2 kg ma;) W międzyczasie musiałam lekarza prowadzącego zmienić i też się stresowalam czy ktoś mnie weźmie na tym etapie ciaz y zwłaszcza z tymi moimi sercowymi przygodami ale już wszystko się ułożyło w miarę Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie i życze miłego dnia

reklama
Hej:) dawno mnie nie było ale staram się na bieżąco czytać was;) gratuluję wszystkim udanych wizyt i rosnących maluszków. U mnie troche się działo. Córka w szpitalu na nerki leżała i takie zawirowania u nas były Ale z małym narazie wszystko dobrze rosnie sobie zdrowo już prawie 2 kg ma;) W międzyczasie musiałam lekarza prowadzącego zmienić i też się stresowalam czy ktoś mnie weźmie na tym etapie ciaz y zwłaszcza z tymi moimi sercowymi przygodami ale już wszystko się ułożyło w miarę Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie i życze miłego dnia
Ojej to faktycznie, a czy z córeczką już dobrze? Co się działo? I dlaczego musiałaś zmienić prowadzącego lekarza?

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ojej to faktycznie, a czy z córeczką już dobrze? Co się działo? I dlaczego musiałaś zmienić prowadzącego lekarza?

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Córka dostała w nocy strasznego bolu i nic nie pomagało żadne leki . Zabrało ją pogotowie i po kilku godzinach dopiero Okazało się że ma atak kolki nerkowej . Straszny ból omęczyła się bidulka. Kamień utknął jej w przewodzie moczowymi i trzeba było zabiegowi usuwać. A lekarza zmieniłam bo ten do którego chodziłam powiedzial mi wprost ze mam iść sobie do kogoś ze szpitala w którym będę rodzić. Masakra mógł od początku powiedzieć Ale znalazłam już innego i mam nadzieje ze doprowadzi mnie do końca już

Córka dostała w nocy strasznego bolu i nic nie pomagało żadne leki . Zabrało ją pogotowie i po kilku godzinach dopiero Okazało się że ma atak kolki nerkowej . Straszny ból omęczyła się bidulka. Kamień utknął jej w przewodzie moczowymi i trzeba było zabiegowi usuwać. A lekarza zmieniłam bo ten do którego chodziłam powiedzial mi wprost ze mam iść sobie do kogoś ze szpitala w którym będę rodzić. Masakra mógł od początku powiedzieć Ale znalazłam już innego i mam nadzieje ze doprowadzi mnie do końca już
Co za dziwny koleś. No ale najważniejsze że masz już nowego i jest ok. Zdrówka dla córki [emoji3]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Basiulka mozemy sie zamienic jak chcesz polezec oddam ci swoj bolacy brzych a pozycze twoj na sprzatanie i ci wyprasuje. U mnie pasuje dom ogarnac ale brzuch i to paskudne pieczenie jakby mi ktos kwasem czy siarke z zapalki rozzazona przykladal nie pozwala na ruch 10min cos zrobie i leze

Witam wszystkie Mamusie :-)
Dolaczylam do tych, które mają utrudniony sen... zasnelam właściwie po 6 rano jak narzeczony już wyszedł do pracy. Brzuch Mały mi tak skopal przez noc, że czuje się jak po ostrym przebiegu grypy jelitowej [emoji53] czekam teraz na godzinę po posiłku, żeby sprawdzić cukier i wracam do łóżka :-)

Życzę Wam dziś pogody ducha, po ta za oknem się sprawdza :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć wszystkim ja po wizycie kontrolnej Antos waży 2200g i mam skierowanie na szpital rozwarcie wewnętrzne 1 cm jestem przerażona to 34 tydzień jeszcze niech te 4 tygodnie wytrzyma. Muszę ogarnąć opiekę nad Zosia bo pewnie z 3 dni polezymy ale się okropnie boję żeby było wszystko dobrze.

@padiq rewelacja same dobre wieści! Weź jeszcze totka puść tak na zaś :tak: wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia składam już bo jutro pewnie nie będziesz miała czasu :D pięknego dnia!
Niewyspanie to chyba nasz stały towarzysz już. Ja tłukłam się w nocy, budzę się rano z przeświadczeniem że chyba jakaś 11 jest więc sprawdzam....iii 8.15:oo2:
Często łapią mnie bóle te jakby okresowe. Wczoraj robiłam muffinki i tak mnie zaczął kłuć brzuchol że po chwili mi przeszło dopiero. Naprawdę trzeba się oszczędzać:hmm: jeszcze Dzidzia się tak wierci...
@Karolcia1992 w szpitalu się Tobą ładnie zajmą i przypilnują żeby Antoś jeszcze w brzuszku posiedział ile się da. Ale przynajmniej będziesz pod opieką fachową i w razie co odpowiednie leki Ci od razu podadzą. Ogarnij tylko opiekę dla dziecka i szoruj do szpitala i nic się nie martw. Tylko spokój nas uratuje ;)

reklama
Witam Mamusie
Ja dzisiaj już dwa razy drzemałam. Coś okropnego. Gdyby nie to ze muszę mierzyć cukier i jeść co 2/3 h to z łóżka chyba bym nie wychodziła. I tak mam od kilku dni :/ dopiero popołudniu coś tam zrobię w domu.

Powodzenia na wizytach.

@padiq wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, niech ten dzień będzie dla Was piękny i wyjątkowy!!

@Karolcia1992 nic się nie martw. Zajmą się Tobą w szpitalu. Antoś napewno jeszcze wytrzyma w brzuszku. Trzymam kciuki za Was.

Miłego dnia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry