Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gosik jak łaczysz pomidor z ogorkiem to wit c Ci sie nie przyswaja jak cos
Ja wlasnie wyrwalam kleszcza ze swojej łopatki:/Zaniose do labolatorium ale dopiero w poniedzialekbuu
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
To tak jak komary, od kilku dni je ganiam po pokoju. Już miałam nadzieję że je wychłodzi w jakąś hibernację. W tym roku przez kleszcze ani razu do lasu nie weszłam A ja też byłam - w czwartek i nie było i nawet nie było miejsca gdzie mogłyby być. Chyba są tylko w niektórych sklepach.Cześć!
Byłam dzisiaj w Biedronce z zamiarem zakupu tego rożka, ale jak zobaczyłam skład to zrezygnowałam. Bawełna tylko 50 %.
Dzisiaj trochę lepiej spałam. Zaczynają mi się kurde odzywać hemoroidy. Wykupiłam czopki, maść i naprzód.
Pochodziłam trochę i jestem wypluta jakbym wzięła udział w maratonie.
Miłego dnia wszystkim życzę
udało mi się dostać do innej lekarki która mnie zbadała i stwierdziła że jest okej. byłam dziś na 2 godzinnym spacerze nad morzem i mnie dotleniło a teraz leże. brzuch może twardnieć na tym etapie. ale wolałam wyprosić lekarza niż na IP gonićKleszczyska jeszcze żyją?To tak jak komary, od kilku dni je ganiam po pokoju. Już miałam nadzieję że je wychłodzi w jakąś hibernację. W tym roku przez kleszcze ani razu do lasu nie weszłam
ale przeliczyłam w sumieniu ryzyko i kiedyś sobie odbiję.
A jak połączę pomidor i kiszonego ogórka? Bo że z zielonym to wiem, ale mnie zawsze nurtowały kiszeniaki
Skurcze przepowiadająceja się ich boje. Dobrze że od razu miałaś wizytę i mogłaś skonsultować, wtedy spokojna głowa
Ja chyba będę dziś cały dzień odsypiać, jestem taki flak że aż szkoda, bo pogoda łaskawie wróciła do przyzwoitości po wczorajszym zamgleniu![]()