Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Iza, ale jeśli 95 to twój rok urodzenia to jesteś młodziutkaHej dawno mnie nie było ale dopiero teraz trochę czasu znalazłam na nadrobienie was My juz po remoncie ,wszystko zrobione tak czytam i każda z was ma jakieś problemy a to cukier a to spuchniete nogi. Moja ciąża przebiega od samego poczatku bezobjawowo i tak się zastanawiam czy to normalne ☺ od początku ciąży przytyłam cały kilogram, rozmawiałam z lekarzem powiedział ze to nic dzidzi dobrze się rozwija i rośnie ☺
No właśnie też tak myślałam a on twierdzi ze jak nic się nie dzieje to nie ma co przychodzić częściej. Tylko te ktg mam zrobić pomiędzy.Kosa jaka duża córcia [emoji846] słyszałam że po 30 t.c. wizyty są co 3-2 tygodnie?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A mnie lekarz powiedzial jak mialam masakrycznego krwiaka bo mi zyla pękła przy pobieraniu krwi ze moge altacetem smarowac i ze to nie zaszkodzi. Dobrze ze nie smarowalam jakos duzo tylko kilka razyNiestety jak zastanawiałam się nad altacetem na moje obrzęki i bóle nóg, pani w aptece powiedziała, że jest on w odradzanych w ciąży bo przenika do krwiobiegu. :/ Może spróbuj zimne okłady? Ewentualnie rozważyłabym jakiś paracetamol, jak bardzo boli ale nie wiem czy na taki rodzaj bólu dużo on pomoże.
Ja od 26tc mam wizyty co dwa tyg i za każdym razem ktg.Kosa jaka duża córcia [emoji846] słyszałam że po 30 t.c. wizyty są co 3-2 tygodnie?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom