No tak 95 to mój rok urodzenia. No niby tez tak słyszałam ☺ no nic mogę się tylko cieszyć ze tak dobrze znoszę ciążę ☺Iza, ale jeśli 95 to twój rok urodzenia to jesteś młodziutkaim jest się młodszym to zazwyczaj lepiej ciąże się przechodzi.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No tak 95 to mój rok urodzenia. No niby tez tak słyszałam ☺ no nic mogę się tylko cieszyć ze tak dobrze znoszę ciążę ☺Iza, ale jeśli 95 to twój rok urodzenia to jesteś młodziutkaim jest się młodszym to zazwyczaj lepiej ciąże się przechodzi.
Super waga[emoji3] w którym tygodniu jesteś?Manique a jakie masz wyniki?ja w 1 ciazy tez mialam brac ale od razu rozwolnienia dostawalam.Pilam wiec soki z buraków i to fakt z wit c albo sokiem pamaranczowym dla wchlanialnosci.
Olka gdzie Ty w tych kato bedziesz rodzic bo zapomnialam?musimy sie kiedys spotkać
Na wizycie wszystko dobrzePobrala wymaz.Inka ma 2.5kg.Nastepna ostatnia wizyta za 2 tyg!:O i ustalimy wtedy termin CC.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Odpowiem za Millo, bo mamy ten sam terminSuper waga[emoji3] w którym tygodniu jesteś?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
A ja dopiero ze Śląska wróciłamDziewczyny ze śląska jak byście organizowały spotkanko to ja jestem chętna aby się z wami spotkać
Magda nie smutaj się jak nie teraz to następnym razem ustalimy jakieś spotkanie może i większym gronie i może już z maluszkamiA ja dopiero ze Śląska wróciłam![]()