M@gda
Moderatorka
A gdzie planujesz rodzic? Sorki, ale nie pamietam.Już gotowy do wylotu. Przekręcił się!!! Więc szykujemy się do porodu SN... Mam nadzieje ze dojadę do Wawy....
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A gdzie planujesz rodzic? Sorki, ale nie pamietam.Już gotowy do wylotu. Przekręcił się!!! Więc szykujemy się do porodu SN... Mam nadzieje ze dojadę do Wawy....
Tak. Ma jeszcze tydzien czasu, ale nadal czuje ja mocno w miednice wcisnieta. Za tydzien mam wizyte z usg i licze na cud. Jak sie przekreci to w Piasecznoe mam nagrana polozna, jesli nie to chyba na Kielce sie zdecyduje (jeszcze rozwazam), bo remont ciagnie sie niesanowicie...Oczywiście kciuki trzymałam przrd ciążą i teraz za Żywunie i za jej mamusię też mocno cisnę kciuki... A Wy już 9 będziecie się witać jak się uprze i nie przekreci?!?
Madalińskiego albo Żwirki i Wigury...A gdzie planujesz rodzic? Sorki, ale nie pamietam.
Głupie pytanie mam. Ile płacisz za położną?! Napisz mi na privTak. Ma jeszcze tydzien czasu, ale nadal czuje ja mocno w miednice wcisnieta. Za tydzien mam wizyte z usg i licze na cud. Jak sie przekreci to w Piasecznoe mam nagrana polozna, jesli nie to chyba na Kielce sie zdecyduje (jeszcze rozwazam), bo remont ciagnie sie niesanowicie...
1 500. Duzo, ale wydaje mi sie ze warto. Fajna babeczka, z ludzkim podejsciem do zycia. No i mam pewnosc ze ze mna bedzie caly porod a nie bedzie sie zmieniac z innymi poloznymi, zna tez sytuacje. Bylam w Piasecznie na porodowce to mi sie podobalo nawet. Nie mam co prawda porowania, ale sale porodowe byly fajnie wyposazone, chociaz np kolorystyka to kwestia gustu.Głupie pytanie mam. Ile płacisz za położną?! Napisz mi na priv
A musze priv? Na tutaj ci napisałamGłupie pytanie mam. Ile płacisz za położną?! Napisz mi na priv
No to takie same ceny są na Madalinskiego...1 500. Duzo, ale wydaje mi sie ze warto. Fajna babeczka, z ludzkim podejsciem do zycia. No i mam pewnosc ze ze mna bedzie caly porod a nie bedzie sie zmieniac z innymi poloznymi, zna tez sytuacje. Bylam w Piasecznie na porodowce to mi sie podobalo nawet. Nie mam co prawda porowania, ale sale porodowe byly fajnie wyposazone, chociaz np kolorystyka to kwestia gustu.
Ja Ci życzę żeby mała uparciucha się przekręciła i nie robiła sobie z mamy żartów...W wiekszosci szpitali w Wawie i okolicy sa takie ceny.
Ale nadal uwazam, ze warto. Ktos jest z nami od poczatku do końca i bierze odpowiedzialnosc za cslosc porodu, a nie ze z doskoku i zadna polozna do konca nie jest zorientowana co i jak. Dla mnie to szczegolnie wazne.