Staram się myśleć pozytywnie,ale to silniejsze ode mnie. Nic idę się szykować. Odezwę się jak będzie po wszystkim,i ochłonę.Grunt to pozytywne myślenie. Gdy sie martwimy nasz organizm to odczuwa i może wpłynąć na Maleństwa. Myśl pozytywnie proszę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Staram się myśleć pozytywnie,ale to silniejsze ode mnie. Nic idę się szykować. Odezwę się jak będzie po wszystkim,i ochłonę.Grunt to pozytywne myślenie. Gdy sie martwimy nasz organizm to odczuwa i może wpłynąć na Maleństwa. Myśl pozytywnie proszę.
Dlaczego chcesz przełożyć? Hcg nie jest konieczne do wizyty. Który tydzień Ci wychodzi?Byłam właśnie zrobić badanie hcg wyniki wieczorem wiec przełoże wizytę u gin na jutro.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Według OM to jest 4 tydzień 1 dzień.Dlaczego chcesz przełożyć? Hcg nie jest konieczne do wizyty. Który tydzień Ci wychodzi?
No nie robi, to wczesna ciąża. Ja na pierwszą wizytę poszłam dopiero w 7 tygodniu i 1 dniu, żeby już coś zobaczyć na usg i się nie denerwować. Jeżeli chodzi o betę hcg to ważniejszy jest przyrost niż sam wynik, więc jak dzisiaj zrobiłaś betę powinnaś iść na kolejną w czwartek. 48h odstępu. Ja jeszcze z betą zrobiłam progesteron.Według OM to jest 4 tydzień 1 dzień.
Pomyślałam, że jutro pójdę. Kwestia jednego dnia nie robi chyba różnicy.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nic się nie bój.Hejka. Ja wstałam po 7 i jestem tak zestresowana,wogole w nocy się budzilam. Wizytę mam na 10:40. Muszę dojechać 40km do mojego lekarza . Czekałam na ten dzień a teraz się strasznie boję. Trzymajcie kciuki. I to mocno.&&&&
Czekamy na wieści.Staram się myśleć pozytywnie,ale to silniejsze ode mnie. Nic idę się szykować. Odezwę się jak będzie po wszystkim,i ochłonę.
Moze już być@Izabela90 jutro bede przechodzic to co Ty. Odezwij sie szybko po wizycie bede ciekawa cxy ja jutro zobacze serduszko u mnie 6+3