Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Asiula ja dałam zaaświadczenie o ciąży i zmienili mi grafik na 4 godziny dziennie a później jestem zwolniona z obowiązku wykonywania pracy z zachowaniem wynagrodzeniaPowodzenia dziewczyny :* ja już w drodze do pracy :/ mam takiego lenia że najchętniej wróciła bym do domu do łóżka...
Zastanawiam się jak to zrobic bo kobieta pracująca w ciąży może stać na nogach max 3 h a ja mam non stop stojąca pracę. Wczoraj się smialam że dostanę wózek inwalidzki [emoji23]
![]()
SUPER!!!Ja już po wizycie. Ciąża nieco młodsza tj. 7t5d (a z Om 8t0d). Serduszko jak dzwon, a dzidziuś ma już prawie 1,4 cm.
Krwiaczek nadal jest, ale mam się tym nie przejmować.. Plamienie może utrzymać się jeszcze parę tygodni.
Następna wizyta (już genetyczna) za miesiąc. Karta ciążowa założona!
Trzymam kciuki za resztę dziewczyn z dzisiejszych wizyt
W takiej sytuacji ja Cię wpiszę, tylko naipsz.Kochanie laptop mi padł i maz nie ma czasu naprawić a na telefonie nie dam rady się wpisac
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też prywatnie ale niestety mam takie terminy ...Witaj!!
Ja do lekarza latam jak na sraczke ale prywatnie. To moja pierwsza baaardzo dlugo wyczekana ciaza.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się czuję okresowo.... Miałam 2 plamki rano i się martwię. DOpchałam się progesteronem, ale nadal jestem niespokojna.Kurcze, dziwnie się dziś czuje. Chlupie mi jakoś na dole tego brzucha... boje się czy wszystko ok :/ i wgl śniły mi się dziś jakieś koszmary związane z dziećmi... nie wiem co się dzieje ;(
Ja też prywatnie ale niestety mam takie terminy ...
Bierzesz luteinę dopochwowo? Może się "tam" podrażniłaś tym czymś do wkładania. jakiś czas temu pisałaś już że masz plamki na bieliźnie, może jednak warto zgłosić lekarzowi?Ja się czuję okresowo.... Miałam 2 plamki rano i się martwię. DOpchałam się progesteronem, ale nadal jestem niespokojna.