@Mandy33 noo, mi też jest ciągle zimno. W pracy się opatulam kocem pod biurkiem (choć nie jest to dobry pomysł,bo ciągle przysypiam jak się tak owinę [emoji16]). A wczoraj w domu schowałam termostat do lodówki by się ogrzewanie włączyło bo mi było zimno [emoji23].
Cały dzień dziś mi się marzyły placki ziemniaczane mojej babci [emoji7]. Wychodząc z pracy wymyśliłam, że się wproszę do dziadków, przecież nie odmówią ciężarnej wnuczce usmażenia kilku placuszków [emoji6]. Dzwonię i pytam co mieli na obiad, a tu placki ziemniaczane [emoji16]. Tak się objadłam, że chyba będę musiała tu już zostać na zawsze, nie mam siły się ruszyć [emoji16].
Moje 3 znajome wcinały kiwi na potęgę na chłopca [emoji6]. Jedna w torebce nosiła takie kilogramowe pudełko kiwi by przypadkiem jej się niespodziewanie nie skończyły [emoji23].
@iwilleatyou ale liczysz na córkę czy masz też przeczucie, że to będzie dziewczynka [emoji6]?
Mój mąż też czasem mówi, że pokocha jak swoje [emoji6]. Głównie w temacie ewentualnych rudych włosów naszego dziecka [emoji23][emoji16].
Napisane na F8331 w aplikacji
Forum BabyBoom