Ja postanowiłam, że do prenatalnych żadnych planów i zakupów. Nie chcę nic zapeszyć.Dziewczyny, wiem że jeszcze wcześnie ale oglądacie już jakieś gadżety, wózki itp ? Macie jakąś listę must have ?
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja postanowiłam, że do prenatalnych żadnych planów i zakupów. Nie chcę nic zapeszyć.Dziewczyny, wiem że jeszcze wcześnie ale oglądacie już jakieś gadżety, wózki itp ? Macie jakąś listę must have ?
![]()
Ja jeszcze nie, ojej długo jeszcze nic nie będę chciała. Poczekam spokojnie ;-)Dziewczyny, wiem że jeszcze wcześnie ale oglądacie już jakieś gadżety, wózki itp ? Macie jakąś listę must have ?
![]()
Jeszcze nic. Chyba za wczesnie na takie rzeczy...Dziewczyny, wiem że jeszcze wcześnie ale oglądacie już jakieś gadżety, wózki itp ? Macie jakąś listę must have ?
![]()
Taki watek super sprawa, szczegolnie dla takich mamus jak ja... pierworódek.Ja dzisiaj jem golabki z sosem pomidorowym.
Tez mam problem ze zjedzeniem czegos na drugi dzien, ostatnio zostaly lazanki na kuchni i wieczorem nie moglam nawet sie zblizyc bo mnie odrzucalo. To samo bylo z kapusniakiem, byl pycha a na drugi dzien go wylalam.
Co do wyprawki to ja mam praktycznie wszystko po Franku, musze zakupic tylko smoczki, butelki, pieluchy itp.
Co myslicie o stworzeni watku z lista wyprawkowa, tam mozna byloby dzielic soe opiniami o roznych produktach, doswiadczone mamy zawsze moga powiedziec co jest zbędne i lepiej nie kupowac.