Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
LOL... nie jestes w 8 ciazy tylko 3. Kurcze moi by sie niesamowicie cieszyli... Ja pierdziu.... zawsze.wszystki mowie ze dzieci to nie problem. Nigdy. Problem jest kiedy ich nie ma a bardzo sie chce...M@gda - dla niej to szok ze będziemy mieli 3 dziecko i ona sobie nie wyobraża jak my sobie damy rade jak oboje pracujemy a mój mąż non stop w delegacji i się trochę wkurzyła i powiedziała że jesteśmy nie odpowiedzialni.
Ja też sie rozglądam za wyprawka bo nie mam nic oprócz łóżeczka i chyba kocyków bo wszystko sprzedałam najbardziej rozglądam się za lekim wózkiem bo u mnie to rożnie będzie bo mieszkam na 5 pietrze i z winda różnie. A nie powiem bo jest taki przesąd że na początku ciąży powinno się coś kupić dla maluszka ale bez przesady bo to niby szczęście przynosi
To i ja cos kupie, a co. Kocyk w sumie juz robie...O to super bo mam kilka łupówdobrze przeczytać taki dobry przesąd
![]()
Ja przymierzam sie do kupienia jakiejs komody, bo miejsca tez brak. Jesteśmy przed rozbudową domu i na razie będzie jak będzie.Ja mam gorszy problem bo ja nie wiem gdzie ja te ciuszki maluszka pochowam bo wszędzie w szafach miejsca zajęte a nowej szafy kupować nie będę bo nie mam gdzie wstawić
My planujemy remont domu.Zazroszczemy akurat po remoncie ale pokój córki będziemy remontować jak juz będzie rodzeństwo sie do niej wprowadzać
![]()