reklama

Grudniowe mamy 2017

1493296247-aaaaaa.jpeg
cały dzień za mną chodził mm mm mam nadzieję że się nie pochoruje . Do tego ziemniaczki w mundurkach i pełnia szczęścia

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
o nie... ale mi smaka narobiłaś... A ja dzisiaj skromne zapiekanki z domowym farszem (orzeszek jest serio fanem zapiekanek, frytek i ketchupu).

reklama
To chyba zrobię dzisiaj na kolacje, jak nie przejdzie mi ochota, bo ostatnio i mnie chyba dopadły mdłości, o ile to mdlosci.. czuję głód, a nic mi nie wchodzi. Od wszystkiego mnie odrzuca, muszę się poważnie zastanowić na co mam ochotę, żeby coś przełknąć.
Mam tak samo, wchodzenie do kuchni po coś więcej niż herbata kończy się ruchami antyperystaltycznymi (tzw zwrotnymi). Gotowanie ograniczam do minimum. Ale chyba jutro jakaś zupę zrobię, mmmm, rosól....

Dziewczyny mam zero objawów i nie wiem czy to dobrze. Jakies głupie schizy mam, ze może ż Kropeczkami coś nie w porządku. Jeńku jak tu spokojnie przetrwać te 9 miesiecy??

Robot ogromna wygoda. Gotuje zupy, ciasta kręci np do pizzy, ale i takie na słodko, koktajle, przeróżne dania, gotuje na parze. Jeżeli chodzi o zupy to nie trzeba stać i pilnować, wszystko w odpowiednich temperaturach, także nie traci swoich właściwości. Do tego dokupiłam tarki, także placki to 3 minuty roboty.
Ja sama wyrabiam ciasto do pizzy i na pączki, trochę się trzeba namachać, ale wychodzi super.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry