Domyślam się, że większość z nas chodzi wcześnie spać, bo wieczorami cisza na forumJa tez szybko spać chodzedzisiaj podejrzewam że jak co czwartek będę spała już o 20:30
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Domyślam się, że większość z nas chodzi wcześnie spać, bo wieczorami cisza na forumJa tez szybko spać chodzedzisiaj podejrzewam że jak co czwartek będę spała już o 20:30
![]()
NIENAWIDZE zapachu gotowanego niesolonego i nie doprawionego mięsa. Czy ciąża czy nie efekt ten sam.Czyli to mdłości? Mój mąż gotował psu kurczaka, myślałam że się porzygam, więc rosołu nie dam rady ugotować, ale chyba bym zjadła![]()
MC fryty <ślina po kolana> z kechupem <ślina po kostki> ....A mnie właśnie naszla wielka ochotą na niezdrowy hamburger z MC Donaldi tortille [emoji3] chyba mąż mi kupi jak będzie wracał z pracy zaraz
![]()
Na sama mysl o frytkach mam odruch wymiotny nie mowiac juz o pomidorach co za tym idzie o keczupieMC fryty <ślina po kolana> z kechupem <ślina po kostki> ....
No to u mnie się zaczęły dopiero od trzech dni.NIENAWIDZE zapachu gotowanego niesolonego i nie doprawionego mięsa. Czy ciąża czy nie efekt ten sam.
Ale tak, to mdłości.
HamburgerA mnie właśnie naszla wielka ochotą na niezdrowy hamburger z MC Donaldi tortille [emoji3] chyba mąż mi kupi jak będzie wracał z pracy zaraz
![]()