Millo
Fanka BB :)
Magda zeby chociaz urodziny mogl miec w spokoju
a nie ze ludzie sie porozchodza wlasnie na inne imprezy
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Albo będzie pierwszym corocznym organizatorem super imprezki AndrzejkowejMagda zeby chociaz urodziny mogl miec w spokojua nie ze ludzie sie porozchodza wlasnie na inne imprezy
O jacie [emoji4] będę trzymać kciuki za Twoje podwójne szczęście [emoji8]Hej dziewczyny
Przychodzę do Was z forum o in vitro,
Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona.
Naturalnie nam się nie udawało przeszłam trzy naturalne ciążę pierwsza puste jajo płodowe, druga ciąża pozamaciczna i trzecią poronienie samoistne, po tych przeżyciach staraliśmy się naturalnie ale już wogole nie miałam owulacji i spróbowaliśmy in vitro zaskoczyło dopiero za trzecim razem, po drodze spore problemy immunologiczne ale przeszliśmy przez to wszystko i się udało, według tego jak liczy pani doktor to jest 6t3d dziś miałam wizytę i zobaczyłam już swoje dwie Kruszynki i ich serduszka
Termin gdzieś na połowę grudnia tak myślę ale przy dwojaczkach to może być roznie
Niestety nie jest u mnie zbyt kolorowo gdyż tydzień temu jak byłam na pierwszej wizycie poszłam z krwawieniem, okazało się że mam dość sporego krwiaka i od tego czasu leżę, dziś na USG już go za bardzo nie było widać ale plamienie nadal jest, więc dalej leżymy i odpoczywamyProblem u mnie polega na tym że niestety mam dość często i dość mocne skurcze które powodują plamienia a nawet troszkę większe krwawienie...
Ale jestem obstawiona lekami i mam nadzieję a to jest najważniejsze.
Witam Was Wszystkie i każdej kibicuje żeby te miesiące ciąży były dla Was mega nudne i bezproblemowe![]()
Gratuluje!!! Mamy dwa dni roznicy miedzy dniem porodu, a moje szczęście o polowe mniejsze od Twojego
Trzymamy kciuki, za poprawny rozwój maluszkaO jacie [emoji4] będę trzymać kciuki za Twoje podwójne szczęście [emoji8]
Wybaczcie, że się nie udzielam, ale ostatnio właśnie w tym tygodniu dziecko przestało się rozwijać. Myślę że dopiero po wizycie 9 maja będzie mi dane odetchnąć i się cieszyć.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam to samo. Z jedzeniem. Chociaż dzisiaj juz udalo mi sie na śniadanie zjesc pelnoziarnista bułkę z łososiem wiec chyba powoli wroci wszystko do normyAle mnie ostatnio sny męcządzisiaj mi się 3 śniły, ale pamiętam tylko ostatni. Ogólnie już 3 razy mi się śniło że urodziłam
za kazdym razem poród to pikuś tylko potem mam perypetie. W jednym ze snów mój noworodek zaczął mówić, to akurat było tak przerażające że myślałam żeby uciec jak najszybciej
a poza tym to martwi mnie trochę dieta, przed ciąża odżywiałam się dobrze między innymi piekłam codziennie pyszny chleb pełnoziarnisty bez mąki na który teraz nie mogę patrzeć. Jem tylko białe pieczywo, a najlepiej tosty z serkiem topionym... nadrabiam trochę owocami, ale nie wcisne w siebie czegoś na co nie mam ochoty :/
Ale mnie ostatnio sny męcządzisiaj mi się 3 śniły, ale pamiętam tylko ostatni. Ogólnie już 3 razy mi się śniło że urodziłam
za kazdym razem poród to pikuś tylko potem mam perypetie. W jednym ze snów mój noworodek zaczął mówić, to akurat było tak przerażające że myślałam żeby uciec jak najszybciej
a poza tym to martwi mnie trochę dieta, przed ciąża odżywiałam się dobrze między innymi piekłam codziennie pyszny chleb pełnoziarnisty bez mąki na który teraz nie mogę patrzeć. Jem tylko białe pieczywo, a najlepiej tosty z serkiem topionym... nadrabiam trochę owocami, ale nie wcisne w siebie czegoś na co nie mam ochoty :/