Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie też tak sobie pomyślałam że w razie czego będzie bardziej wyrozumiała jak już jej powiem, no i będzie miała więcej czasu żeby pomyśleć nad zastępstwem. To co mnie trzyma to poronienie które kiedyś miałam, nie chcę zapeszać. Ale też z drugiej strony ona wie o tamtym poronieniu i dlatego będzie wiedziała, że muszę się oszczędzać.Ja powiedziałam szefowej juz trochę temu żeby była wyrozumiała jak będę się źle czuła itd. Ale i tak juz jestem na zwolnieniu bo przeziębienie a później juz przedluzam bo nie mogę nic w pracy wykonywać w ciąży. Lepiej żeby szefostwo dowiedziało sie od Ciebie niż z plotek. Moja powiedziała ze sie domyśliła zanim jej powiedziałam bo Buzka mi sie zmieniła i spuchly mi usta
![]()
Tak, mam tak samo jak Ty - właśnie skończyłam 9t [emoji3] mój lekarz coś się pomylił... [emoji12]Cześć nowe mamusie. Fajnie, że dołączyłyście. Tusuaczku, wiem że każdy przypadek jest inny, ale ja od 6 tyg mam krwiaka z którym z dzieciątkiem walczymy, krwawiłam cały czas, a dzięki Bogu dziś zaczynam 9 tydzień.
@Zink ja termin mam na 2 grudnia i tak jak widzę po Twoim suwaczku, obydwie kończymy dziś 9 t. Chyba, że coś u Ciebie pomyliłam z wiekiem ciąży to przepraszam.
O kurcze gi_er trzymam kciuki, żeby było jednak wszystko dobrze! [emoji175]
My jesteśmy z córką w sanatorium. 3 tygodnie odpoczynku nad morzem [emoji2] tego mi potrzeba[emoji39]Jak tam jakie u was plany na majówkę, gdzieś jedziecie? Ja w tym roku w domu dzisiaj tylko kupiłam mięso na grilla i slinka mi tak leci, że chyba nie wytrzymam do poniedziałku tak mi się chce tego mięsa yyy