Oby nie, dla mnie to stresujące sytuację.Nie wykluczone, szczególnie jeśli masz 1 na zwolnieniu. Słyszałam, że jednych sprawdzają nawet 2 razy, innych wcale.
Ale to chyba nie jak przyniesiesz po raz pierwszy zwolnienie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oby nie, dla mnie to stresujące sytuację.Nie wykluczone, szczególnie jeśli masz 1 na zwolnieniu. Słyszałam, że jednych sprawdzają nawet 2 razy, innych wcale.
Ale to chyba nie jak przyniesiesz po raz pierwszy zwolnienie.
No biustonosz sprzed ciąży juz w żaden się nie mieszczeWidziałam na brzuszkach. Masz super cycki i brzuszek :-)
WspółczujęKurcze, a mnie wczoraj męczył kaszel i dziś wstałam z bojącym gardłem i katarem ;( Masakra. Dziś pierwszy dzień w pracy od 26 i akurat się musiałam rozchorować. Ta pogoda mnie dobija. Maj a u nas tak zimno, że grubszą kurtkę dziś synkowi do przedszkola dałam.![]()
u nas 9 stopni, leje i pochmurno, może pogoda przyjdzie i do nasWspółczujęi nas juz jest a z 15 stopni na plusie
cieplutko
i pięknie słoneczko świeci
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
No możliweu nas 9 stopni, leje i pochmurno, może pogoda przyjdzie i do nas![]()
Okolice Warszawy
Faktycznieu, jesteś kilka dni do przodu ale tydz ten sam :-) jak się czujesz o ogólnie. Widzę, że masz już synka ile ma lat?Spójrz na nasze suwaczki, obydwa dzieciątka praktycznie w identycznym wieku![]()
Oo trochę dalekookolice Wardz
Okolice Warszawy![]()