Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SuperJuz po [emoji4] poza mega grzybicą jest ok [emoji16] przedstawiam Wam Fasolinde, która już nawet się ruszała troszkę [emoji171]Zobacz załącznik 805009
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Jest... śliczna... serioJuz po [emoji4] poza mega grzybicą jest ok [emoji16] przedstawiam Wam Fasolinde, która już nawet się ruszała troszkę [emoji171]Zobacz załącznik 805009
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
tak i fajnie, ale już widzę jak przez najbliższe tyg albo i miesiące pełno będzie wszedzie info na ich temat, aż do po...Widzieliście że Lewandowscy zostali rodzicami ?????
czy chcesz czy nieo Bożeeee, przecudownie. Bym Cię uściskała no ale nie da radyDziewczyny dzis poszlam na ostatnie usg i na zabieg. Lekarz kazal wracac do domu i sie rozpakowac bo zabiegu nie bedzie. Jest fasolek z bojacym serduszkiem. Dzis wg om8+4 a wg pomiaru 8+3 no perfecto . Boze nie wierzylam ze u mnie sie cos w zyciu takiego wydarzy
Wiadomo sensacja nie wiem dlaczego ale na fb mi się właśnie teka informacja wyświetliła że urodziła ehhtak i fajnie, ale już widzę jak przez najbliższe tyg albo i miesiące pełno będzie wszedzie info na ich temat, aż do po...czy chcesz czy nie
![]()
Dziewczyny dzis poszlam na ostatnie usg i na zabieg. Lekarz kazal wracac do domu i sie rozpakowac bo zabiegu nie bedzie. Jest fasolek z bojacym serduszkiem. Dzis wg om8+4 a wg pomiaru 8+3 no perfecto . Boze nie wierzylam ze u mnie sie cos w zyciu takiego wydarzy
Jak to było "polskie royal beJiBI" ??? Phi, śmieszni są.Wiadomo sensacja nie wiem dlaczego ale na fb mi się właśnie teka informacja wyświetliła że urodziła ehh
Jak to mówili na tvn długo oczekiwanie dziecko gwiazdy