mrsMalec
Fanka BB :)
Kobietki musze iść się ogarnąć a mam takiego lenia ze leżę i z łóżka mi się wstawać nie chce 
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A A nie maKiedyś publikowała na wątku nasze hobby jak zaczynałam.
Na pewno nic się nie stało.zapisałam się do rodzinnego, ale dopiero po 15. Najwyżej powie, że nic takiego się nie dzieje, ale będę miała czyste sumienie. Czytałam ze sam kaszel nie robi Dzidzi krzywdy, ale ta infekcja może źle wpłynąć ;( mam tak od wczoraj dopiero więc mam nadzieję, że nic złego się nie stało ;(
Hmm, byłam pewna, że tam wstawiałam.A A nie ma![]()
oszzzz! i co teraz??? to za długo czekać przecież?!Dziewczyny, sorki za słownictwo, ale tak się wkurwiłam, byłam u gina na nfz 18.04 kolejną wizytę miałam mieć 9 maja, miałam dostać skierowanie na HIV toxo itp. a tu mi dzisiaj baba dzwoni, że doktora nie będzie i na 30 maja mnie przepisze...
Powiedziałam że w takim razie dziękuję i będę sobie ciążę gdzie indziej prowadzić, tylko że miałam dostać skierowanie na badania na NFZ a teraz za wszystko muszę zapłacić:-\oszzzz! i co teraz??? to za długo czekać przecież?!