Millo
Fanka BB :)
Ja zawsze zaczynam testowac od 10 dnia cyklu bo nie wytrzymuje haha
Zaciskam wiec kciuki
)
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Zaciskam wiec kciuki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja miałam testować dopiero 23.03, 14 dni po owulacji [emoji6] ale skoro miałam zapas testów w domu to aż żal było nie sprawdzić ich czułości wcześniej [emoji6].Ja zawsze zaczynam testowac od 10 dnia cyklu bo nie wytrzymuje haha![]()
Zaciskam wiec kciuki)
Nie mam 100% pewności [emoji6] 35 dc miałam w niedzielę, powinnam dostać okres w poniedziałek. Ale dopiero 9.03 zmiękła mi szyjka i pojawił się śluz (temp nie mierzyłam) więc typuję, że owu była nie wcześniej niż 9 [emoji6]Karolcia mialas owulke 9.03? Jutro mialabys okres? To jak tak jahaha
Ja w 26 ale wyszedł bladzioch cienia cienia :-)kochane wszystkim Wam gratulujebardzo chciałąbym do Was dołączyć, juz kilka razy próbowaąłm dołączyc do jakiegoś atku ale nietsety zawsze przychodził okres
mam nadzieje, że teraz sie udało i w grudniu bedzie nas już trójeczka
jeszcze takie moje pytanie w którym dniu cyklu robiłyście test?
![]()
podobno różnicę robi też rodzaj testu.. Ja robiłam nord test (bo dziewczyny na staraczkach go polecały, że nie zakłamuje raczej, a w internetowej gemini kosztował 2,50poczekam chociaż do weekendu, wtedy spróbuje zrobic sikańca, wtedy juz powinno coś wyjsć bo będzie to 27-28 dzień cyklu, no chyba , że przyjdzie @ wtedy będe musiała poczekać trochę dłużej