Oj niech rosną, rosnąPewnie będę ogarniac oba :-) a raczej wszystkie 3,4[emoji16] to jutro dziewczyny betki niech rosną 200 krotnie :-)
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj niech rosną, rosnąPewnie będę ogarniac oba :-) a raczej wszystkie 3,4[emoji16] to jutro dziewczyny betki niech rosną 200 krotnie :-)
![]()
Pewnie dopiero po porodzieOj niech rosną, rosnączego nie robię to myślę o ciąży. Ciekawe kiedy i czy.. trochę mi przejdzie.
Haha umecze sięPewnie dopiero po porodzie
A progesteron to się robi na czczo?
po porodzie to stresu ciąg dalszy. Szczerze to nie wiem czy na czczo. Ja byłam w poniedziałek rano, wiec na czczo na becie i progesteronie.i tak potem przynajmniej do 18Haha umecze siępo porodzie to stresu ciąg dalszy. Szczerze to nie wiem czy na czczo. Ja byłam w poniedziałek rano, wiec na czczo na becie i progesteronie.
Dokładnie do 18i tak potem przynajmniej do 18
Na stronie invicty był dopisek, że na czczo, a na stronie innego laboratorium już nie było nic napisane. Ale lepiej spakuję sobie śniadanie do pracy![]()
Ja zrobiłam test w 35 dc, ale mam długie cykle, był to u mnie dzień przed spodziewanym okresem.kochane wszystkim Wam gratulujebardzo chciałąbym do Was dołączyć, juz kilka razy próbowaąłm dołączyc do jakiegoś atku ale nietsety zawsze przychodził okres
mam nadzieje, że teraz sie udało i w grudniu bedzie nas już trójeczka
jeszcze takie moje pytanie w którym dniu cyklu robiłyście test?
![]()