Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Gratuluje dziewczyny. Ja tylko wpadłam z ciekawości. Moja córeczka urodziła się 5 grudnia 2016. Aż trudno uwierzyć ze rok temu zaczęliśmy tak cudowna przygodę naszego życia. Powodzenia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No nie:Gratuluje dziewczyny. Ja tylko wpadłam z ciekawości. Moja córeczka urodziła się 5 grudnia 2016. Aż trudno uwierzyć ze rok temu zaczęliśmy tak cudowna przygodę naszego życia. Powodzenia
No to piękne kreseczki, czekamy na beteMoje testy [emoji6] górny z niedzieli, dolny z wczoraj [emoji6]![]()
Jutro i w piątek zrobię betę dla pewności [emoji6].
Karolcia90 pewnie, że warto wymyślić coś fajnego, bo to zostaje w głowie na długo. Ale wydaje mi się, że ta chwila będzie na tyle magiczna, że wystarczy spacer, park, może macie jakieś "swoje miejsce"? Czekam z niecierpliwością na Twoje wyniki bety. Tak samo na swoje i MilloDzięki dziewczyny [emoji6] jeszcze trochę boję się zacząć cieszyć [emoji16] wydaje mi się nieprawdopodobne, że udało nam się już przy pierwszym podejściu [emoji6].
Zastanawiam się jak przekazać nowiny mężowi [emoji6]. Wiem, że będzie przeszczęśliwy, ale chciałabym, żeby zapamiętał ten moment w jakiejś ładnej oprawie [emoji6]
Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka