DigitalGirl
Moderatorka
Dziewczyny, proszę o kciuki i dobre myśli. Jestem w drodze na IP. Mam brązowe plamienie i jest tego dużo. Dodatkowo rozbolal mnie krzyż więc bardzo średnio to wygląda. Ja tego drugi raz nie przeżyje ;(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki mocno i wszystko bedzie dobrze :*Dziewczyny, proszę o kciuki i dobre myśli. Jestem w drodze na IP. Mam brązowe plamienie i jest tego dużo. Dodatkowo rozbolal mnie krzyż więc bardzo średnio to wygląda. Ja tego drugi raz nie przeżyje ;(
Wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki.Dziewczyny, proszę o kciuki i dobre myśli. Jestem w drodze na IP. Mam brązowe plamienie i jest tego dużo. Dodatkowo rozbolal mnie krzyż więc bardzo średnio to wygląda. Ja tego drugi raz nie przeżyje ;(
Nie martwię się laski ja po prostu mam przeczucie takie jakby to już się stało.
I tak się zawiesiłam.
Czekam na wizytę.
A do drugiego symesytu jeszcze troche brakuje.
I laski objawy miałam hard-core więc nie wierze ze od tak zniknęły wszystkie....
Jesteśmy z Tobą. Będzie dobrze.Dziewczyny, proszę o kciuki i dobre myśli. Jestem w drodze na IP. Mam brązowe plamienie i jest tego dużo. Dodatkowo rozbolal mnie krzyż więc bardzo średnio to wygląda. Ja tego drugi raz nie przeżyje ;(
Trzymaj sie tam mocno. Nie puszczaj Maleństwa. W koncu to brazowe plamienia. Ja z takimi poleżałam w szitalu i bylo dobrze. Trzymam kciukiDziewczyny, proszę o kciuki i dobre myśli. Jestem w drodze na IP. Mam brązowe plamienie i jest tego dużo. Dodatkowo rozbolal mnie krzyż więc bardzo średnio to wygląda. Ja tego drugi raz nie przeżyje ;(
Trzymaj się kochana. Jestem z Wami! Mam nadzieję, że to tylko incydent a z Dzidziusiem jest ok.Dziewczyny, proszę o kciuki i dobre myśli. Jestem w drodze na IP. Mam brązowe plamienie i jest tego dużo. Dodatkowo rozbolal mnie krzyż więc bardzo średnio to wygląda. Ja tego drugi raz nie przeżyje ;(
Reniuszek czemu nie pojedziesz dzisiaj na ip powiedzieć np że brzuch Cię boli? Podziwiam za wytrwałość ja miałabym pełne gatki i leciałabym od razu. Wiem jakie masz przeczucie to samo miałam jak poroniłam z dnia na dzień wszystko super zero objawów izłego samopoczucia jakbym dostala inne ciało z zapasem energii tylko ze ja byłam w 8 tyg. Trzymam za Was kciuki alby ten kop z energią i brakiem objawów był tym dobrym i żebyś się mile zaskoczyla na wizycie.