ojoj, tak mi przykro, trzymaj się tam kochana... jak czytam ostatnio takie wiadomości, to sama zaczynam się bać o swoją jutrzejszą wizytęNo niestety grudniową mamą nie będe :-\ pusto i głucho, serduszko jednak nie przyspieszylo. Echa zarodka brak wiec mogę sama poronić a jak nie to za tydzień zabieg. Wolałabym go uniknac bo po nim 6mcy karencji-tak lekarz mowil. Dla pytających progesteron mialam wysoki potem nieco spadl ale caly czas byl w granicach normy. Widocznie tak miało być tylko przykro bo bardzo chciałam byc grudniową mamą i różnica wieku była by fajna...... Miło było was poznać, życze wszystkim udanych, zdrowych ciąż i szczęśliwych maluszków.
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
powiem wam ,że też tak mam jak czytam takie złe wieści od razu panikuje ... Dziś przed usg to miałam taką biegunkę ze strachu ,serce mi waliło jak młot ... co chwila się boje ,że coś może się stać
reniuszek
Love in the knick of time
Będzie dobrze
@Mikado93 @Rossiczka jutro wizytujemy więc musimy być dobrej myśli dla naszych maluszków. *
@Mikado93 @Rossiczka jutro wizytujemy więc musimy być dobrej myśli dla naszych maluszków. *
reniuszek
Będzie dobrze. Już największe ryzyko za tobą. Nie ma opcji zeby miało się coś zmienić :*powiem wam ,że też tak mam jak czytam takie złe wieści od razu panikuje ... Dziś przed usg to miałam taką biegunkę ze strachu ,serce mi waliło jak młot ... co chwila się boje ,że coś może się stać
CarlaR
Fanka BB :)
Ja czytałam, cudnaaa. Tak mnie wciągnęła, że znalazłam też w necie film ale mnie irytowal i nie obejrzałam do końca.Jak lubisz rozczulacze to polecam "zanim się pojawiles" przeplakalam chyba pół książki.
![]()
reniuszek
Przekonalyscie mnie :-) dziękujęTak, druga część też jest cudna. [emoji4]
![]()
CarlaR
Podziwiam Cię, że tak wszystko ogarniaszTak i druga część tez cudowna. Zakochałam sie w tej ksiazceja mam wielka biblioteke bo czytam srednio z 4 ksiazki na tydzień. Jak bede miala chwile czasu to wrzuce wam pare tytulow :*
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
iwilleatyou
Ksiazki czytam od zawszePodziwiam Cię, że tak wszystko ogarniaszCiąża, dziecko, szkoła, praca, a teraz jeszcze 4 książki w tyg
![]()
iwilleatyou
Mam straszna ochote na zupe grzybowa... nie mam swiezych ani zamrozonych grzybow eh. Gotowalyscie kiedys moze na suszonych grzybach ? Jak to smakowo wyszlo?
reklama
Angella210
Moja mama gotuje na suszonych i jak dla mnie taka jest najlepsza.Zawsze na wigilię jest taka.