Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co myślę o majonezie w ciąży? Jakby majonez zaszedł w ciążę to byłabym szczęśliwa - więcej majonezuJa z moim mężem też na fotce się poznaliśmy
Millo, Rossiczka, daruuunia3, eklerkaa dziękuję za miłe słowa, jesteście kochane
Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach, dużo Was dzisiajczekamy na dobre wieści i trzymam mocno kciuki.
Mam do Was pytanie.. Nie mogę żyć bez majonezu. Zamiast masła majonez, jajka kocham ale bez majonezu to nie to samo. Wczoraj robiłam hamburgery nawaliłam majonezu. Co myślicie o majonezie w ciąży?
Ależ ten mąż cię kocha
Trzecia tez juz trochę meczylam. Ale doczytałam do koncaPierwsza część super, druga nawet też, trzecia to już dla mnie przesada byłam. W połowie odłożyłam, co rzadko mi się zdarza :-)
Chociaż rozumiem, że może się podobac
Właśnie przesadzamCo myślę o majonezie w ciąży? Jakby majonez zaszedł w ciążę to byłabym szczęśliwa - więcej majonezu
Też uwielbiam majonez, ale smakuje mi tylko kielecki. Nawet 2 dni temu miałyśmy dyskusje o tym który majonez najlepszy na forum o ivf
A tak serio - nie daj się zwariować. Dopóki nie masz przeciwwskazań i nie przesadzasz, wydaje mi się ok.
To zostaw majo na jajku a kanapke posmaruj maslemWłaśnie przesadzam![]()
Gdyby nie to że mam po nim mega zgagę, to pewnie kochalabym go tak jak przed ciążą [emoji23]Ja z moim mężem też na fotce się poznaliśmy
Millo, Rossiczka, daruuunia3, eklerkaa dziękuję za miłe słowa, jesteście kochane![]()
Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach, dużo Was dzisiajczekamy na dobre wieści i trzymam mocno kciuki.
Mam do Was pytanie.. Nie mogę żyć bez majonezu. Zamiast masła majonez, jajka kocham ale bez majonezu to nie to samo. Wczoraj robiłam hamburgery nawaliłam majonezu. Co myślicie o majonezie w ciąży?