reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
O kurdeee jak ten arbuz pięknie pachnie, siedzę i go wacham... hahaha :D ale to jedyny zapach od tygodni, który budzi we mnie tak pozytywne emocje. Odkąd jestem w ciąży wszystko albo mega śmierdzi, albo poprostu ma nieprzyjemny zapach. Ajjj chyba się nim wysmaruje jajajaja :D

Ja wczoraj paczkę chipsów zjadłam na raz a potem miałam wyrzuty sumienia,ale tłumaczyłam sobie,ze moje dziecko tego chciało ;) ;) Arbuza też mogę cały czas jeść.Siadam z łyżką i pałaszuje ;)A dzisiaj zachciało mi się zupy szczawiowej i właśnie gotuje ;)
@kodap Super ;)Niech rośnie maleństwo ;)

A mnie ciagle chce sie jeść. Mdłości za mna to byl koszmar wszystkie zapachy mnie powalaly z nóg dreszcze i zimno na widok i mysl o jedzeniu. Stres po wizycie minął ciąża pojedyncza serduszko bije zlecone badania i rosniemy dalej.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. [emoji4]
Trzymam kciuki za wizytujace [emoji110][emoji110]
Ja właśnie wróciłam z badań. Ledwo wysiedzialam tam te 2godziny. Po glukozie tak mi niedobrze było.
Zaraz sobie jakieś śniadanie zrobię bo jeszcze nic nie jadłam i chyba się położę. A powinnam coś w domu ogarnąć. Dobrze, że obiad chociaż mam z głowy bo mama dziś przychodzi i ma zrobić [emoji39][emoji4]

m3sx3e3k25iia4nv.png
Po krzywej cukrzycowej cały dzien jest do bani. Ciągle kręci się w głowie i jest cięzko na żołądku. Też mnie czeka niebawem. Czekam tylko zeby troche mi wymioty przeszły.

Po krzywej cukrzycowej cały dzien jest do bani. Ciągle kręci się w głowie i jest cięzko na żołądku. Też mnie czeka niebawem. Czekam tylko zeby troche mi wymioty przeszły.
Znam już wyniki. Na szczęście są Dobre. Cukrzycy ciążowej brak. A tego się najbardziej bałam. [emoji4]

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiaj. Ja swoja pierwsza wizyte I zalozenie karty ciazy mam w piatek 19 maja. Niestety usg jeszcze nie zrobia, bo wizyta odbedzie sie z polozna w szpitalu. Na usg musze poczekac do 25 maja. Wpisalabym sie do kalendarza ale nie udaje mi sie cos:( Prenatalne wyznaczyli mi na 7 czerwca

Do góry