Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po krzywej cukrzycowej cały dzien jest do bani. Ciągle kręci się w głowie i jest cięzko na żołądku. Też mnie czeka niebawem. Czekam tylko zeby troche mi wymioty przeszły.Hej dziewczyny. [emoji4]
Trzymam kciuki za wizytujace [emoji110][emoji110]
Ja właśnie wróciłam z badań. Ledwo wysiedzialam tam te 2godziny. Po glukozie tak mi niedobrze było.
Zaraz sobie jakieś śniadanie zrobię bo jeszcze nic nie jadłam i chyba się położę. A powinnam coś w domu ogarnąć. Dobrze, że obiad chociaż mam z głowy bo mama dziś przychodzi i ma zrobić [emoji39][emoji4]
![]()
Znam już wyniki. Na szczęście są Dobre. Cukrzycy ciążowej brak. A tego się najbardziej bałam. [emoji4]Po krzywej cukrzycowej cały dzien jest do bani. Ciągle kręci się w głowie i jest cięzko na żołądku. Też mnie czeka niebawem. Czekam tylko zeby troche mi wymioty przeszły.
Super wieści, A wyniki błyskawicznie. Ja zawsze muszę czekać do 20-21 [emoji17] co jest męcząceZnam już wyniki. Na szczęście są Dobre. Cukrzycy ciążowej brak. A tego się najbardziej bałam. [emoji4]
![]()
Wynik znam tylko dlatego, że siostra pracuje w przychodni i sprawdziła. Tak normalnie też musiała bym czekać do wieczora [emoji5]Super wieści, A wyniki błyskawicznie. Ja zawsze muszę czekać do 20-21 [emoji17] co jest męczące