reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Mmmmmm wygląda cudnie wrzuć przepis proszę jutro się skuszę :biggrin2:
Gotuje rosol duzo warzyw najwiecej marchewki. Jak kto lubi ja gotuje na wolowinie ale kurczak tez obleci. Do tego dodaje namoczone suszone grzyby razem z ta woda w której sie moczyly. Duzo ziemniaczkow i na końcu slodka smietanka i pietruszka. W polsce robie ze świeżych grzybow ale tu nie mam niestety dostepu. Ale taka tez pyszna. Wszystko na oko gotuje ;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

1495021015-aaaaaa.jpeg
zakochałam się mniammm

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ojejku, przeslesz mailem troche?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie przepraszaj, po to tu jesteśmy aby móc sobie nawzajem "marudzic"
Po prostu od jakiegoś czasu widzę w postach Twój lęk, w końcu moja ciekawska strona zwyciężyła i postanowiłam się zapytać, mam nadzieję że nie masz mi za złe.

Strasznie mi przykro, to musiało być cholernie ciężkie przeżycie. Teraz tym bardziej trzymam za Was kciuki ! Będzie dobrze :-)
Teraz już mogę o tym w miarę spokojnie mówić, a było ciezko.
Jeszcze raz przepraszam. Może i w Was nakręcam lęk. Tak naprawde dziewczyn z takimi historiami jak moja jest maleńki % i wierzę, że żadnej z nas to nie spotka.

Ostatnia edycja:
Ośka bardzo Ci współczuje i nawet nie wyobrażam sobie przez co musiałaś przejść... Trzymam bardzo mocno ksciuki żeby tym razem już wszystko było ok!!!
iwilleatyou pychota zupka ;-) ja własnie w pracy zamówiłam gołąbki i tak się objadłam ze z krzesła nie wstanę... jeszcze dwie godziny i wolneeeee ;-)

Teraz już mogę o tym w miarę spokojnie mówić, a było ciezko. Bałam się trochę przyznać Wam co się stało, bo nie każdy to rozumie i krytykuje. Byłam u spowiedzi i skoro Bóg mi wybaczył to i sama próbuje to zrobić. Ale jednak mam dzieciątko na cmentarzu i już nigdy nie będzie tak jak było kiedyś.
Jeszcze raz przepraszam. Może i w Was nakręcam lęk. Tak naprawde dziewczyn z takimi historiami jak moja jest maleńki % i wierzę, że żadnej z nas to nie spotka.

Oska, ja uwazam ze to bardzo ciezka decyzja i nikt nie ma prawa cie oceniac. NIKT. Nawet ci co podjeli inna decyzje, a.szczegolnie ci, ktorzy nie byli nigdy w takiej sytuacji.

To decyzja twoja i meza i nikomu nic do tego.

Ja o maly wlos nie poklucilam sie z jedna ciotek w zeszly weekend. Powiedzialam, ze jeszcze prenatalne i naprawde zaczne sie cieszyc. A ona ze co bym zrobila jakby nie tak wyszly, usunela? Ja jej na to, ze to by zalezalo od stanu dziecka, ale jakby mialo cierpiec to nie wykluczam. I zaczelo sie, ze jeszcze czego, o czym ci mlodzi mysla, Bog na to nie pozwala. Wiec jej mowie ze ja po in vitro i mojemu dziecku ja dalam szanse a nie Bog. I niech mi ciocia na emocjach nie gra. Jakos mama uspokoila sytuacje, ale zapowiadalo sie na rozlam w rodzinie. I to jest to czego ja nienawidze. Jak inni.chca byc naszymi sumieniami, a sami nie sa.sobie nawet wyobrazic, co by zrobili na naszym miejscu. Nawet na ivf byla dziewczyna ktora przyznala ze potepiala ivf dopóki problem jej nie dotyczyl...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oska miło ze sie podzieliłas z nami swoja historia.Moze bedzie Ci choc troszke lzej:* Mam nadzieje ze same fajne babeczki tutaj i ze zadna z Nas nie jest od tego by kogo oceniac w jakiejkolwiek kwestii.
:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry