M@gda
Moderatorka
To teraz hyc do wanny z arbuzem i możesz się smarowaćHahha, musiałam go sprzatnac bo obsechl. No i nie usmarowalam się nim zgodnie z zapowiedzią, ale postawiłam sobie nastepny i mi pachnie.hahahahhaa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To teraz hyc do wanny z arbuzem i możesz się smarowaćHahha, musiałam go sprzatnac bo obsechl. No i nie usmarowalam się nim zgodnie z zapowiedzią, ale postawiłam sobie nastepny i mi pachnie.hahahahhaa
Ja czekam. Małe opóźnienie.
@Oska305 tyle Cię babo! Dobrze ze się wyglądała, na pewno będziemy Cię tu wszystkie wspierać.
Powiem wam, że mam delikatny stresik hehe.

Millo, ja rozumiem Oske, że się bała nam powiedzieć i wiem jacy są ludzie. Ale nienawidzę hipokryzji.Madzia czlowiek czlowiekowi wilkiem niestety..W ludziach malo empatii..Nie dziwie się Osce ze sie wachala czy napisav to czy nie.. Nawet wsrod bliskich ludzi mozna nie znalesc zrozumienia a na forach w roznych tematach ludzie tak potrafią pojechac ze glowa mala..
Angella to juz leje do słoika
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Rossiczka, silna babka jesteś, będzie dobrze.Reniuszek powodzenia
Ja przełożyłam wizytę na 18 bo mąż na zarządzie utknął. Niestety coś w cytologii jest nie tak. Tak cholernie się boję. A nawet nie mam jak poplakac bo mój syn się denerwuje.....
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz już mogę o tym w miarę spokojnie mówić, a było ciezko. Bałam się trochę przyznać Wam co się stało, bo nie każdy to rozumie i krytykuje. Byłam u spowiedzi i skoro Bóg mi wybaczył to i sama próbuje to zrobić. Ale jednak mam dzieciątko na cmentarzu i już nigdy nie będzie tak jak było kiedyś.
Jeszcze raz przepraszam. Może i w Was nakręcam lęk. Tak naprawde dziewczyn z takimi historiami jak moja jest maleńki % i wierzę, że żadnej z nas to nie spotka.