Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
piekna fota. Oby wszystko okazalo sie ok.Wyszłam Kobietki.
Za tydz kolejna wizyta coś nie tak z przeziernoscia karkowaalbo się nałożyła otoczka z owodni na kark...... Daj Boże.
Poza tym jest ok wiek z usg 11tc1d.
Mam zdjęcie 3d. Za tydz lub dwa genetyczne. Zobacz załącznik 806905
Będzie dobrze. Musi byćWyszłam Kobietki.
Za tydz kolejna wizyta coś nie tak z przeziernoscia karkowaalbo się nałożyła otoczka z owodni na kark...... Daj Boże.
Trzymam kciuki żeby wszystko dobrze było :-)Wyszłam Kobietki.
Musi być dobrze [emoji4] 11 tydzień to ta dolna granica wykonywania badań ciężko pomierzyć jak to takie malusie, w przyszłym tygodniu wszystko będzie dobrze [emoji8]Wyszłam Kobietki.
Kochana, będzie dobrze! Badasz się regularnie i jakby nie daj Boże coś było poważniejszego to by do Ciebie wydzwaniali i na cito byś się musiała tam pojawić.Szczerze, Ja niestety w takich sytuacjach boję się najgorszego bo demony przeszłości wracają. Jednego raka pokonałam, drugi raz nie dam rady.... zwłaszcza że trochę w mym życiu się pozmienialo bo jestem mamą